SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklanarak Öldürülen Gencin Cinayet Şüphelisi Tutuklandı

Bıçaklanarak Öldürülen Gencin Cinayet Şüphelisi Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

İskender Mahallesi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü 24 yaşındaki bir kişinin öldürüldüğü, iki kişinin de yaralandığı bıçaklı kavga ile ilgili olarak, cinayeti işlediği gerekçesiyle bir şahıs tutuklandı.

20 Temmuz Cumartesi günü saat 18.15 sıralarında meydana gelen olayda, 24 yaşındaki Baki Kaya göğsünden, 50 yaşındaki babası İsmail Kaya kolundan bıçakla yaralanmış, olayda E.Ç. adlı bir kişi de bıçaklanmıştı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Baki Kaya hayatını kaybetmişti. Polis, olay yeri yakınında, cinayeti işlediği gerekçesiyle Ersin U. adlı şüpheliyi yakalayarak gözaltına almıştı.

Polisteki sorgusunun tamamlanmasının ardından Adliyeye verilen şüpheli Ersin U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, Malatya'da 'Cingen Eko' lakabıyla bilinen ve 2 yıl önce silahlı bir saldırıda öldürülen Ekrem Kaya'nın yeğeni olduğu belirtilen cinayet kurbanı Baki Kaya'nın cenazesi, Pazar Günü Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Saldırıda yaralanan İsmail Kaya'nın da, Ekrem Kaya'nın abisi olduğu bildirildi. 

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kovboy (1 ay önce)
    Şehir adeta Çığrından çıkmış. herkes kendi başına buyruk. çetesi,mafyası,çakalı,vuranı kıranı kafasına göre takılıyor. şehirde uygulamalar sadece ihbar üzere yapılıyor. Herkeste, belde silah,kılıç,bıçak artık moda olmuş...Asayış (NO) berkemal..
    %100
    %0
    Yanıtla