SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bifouma'dan İspanya ve Koronavirüs Açıklaması

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kanat oyuncusu Thievy Bifouma, koron virüsle ilgili kendisine yapılan testin negatif çıktığını ifade ederek, “Bende virüs yok” dedi.

Koronavirüs kabusu tüm dünyayı sarmaya devam ederken en çok etkilenenlerin başında spor camiası geliyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor’un kanat oyuncusu Bifouma’da koronavirüs testine tabi tutuldu. Kayserispor maçında forma giyemeyen Kongo uyruklu oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden test sonucuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Bifouma’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle: “Son zamanlarda haberler çıkıyor coronavirus olduğuma dair. Bazı insanlar için komik olabilir ama benim ve ailem için komik değil. Testleri yaptım negatif çıktı. Hastalığım yok ve virüs yok bende.”

İspanya’ya ailevi sebeplerden dolayı mecburen gittiğini belirten Bifouma, “İstanbul’a döndüm ve birkaç gün tedbir amaçlı bekledim. Etrafımdaki insanları korumak adına İstanbul’da kaldım. İspanya’ya tedbirli, özel ekiple gittim. Üzerinde maske ve alkollü jel vardı. Kendimi koruyarak gittim, bundan emin olabilirsiniz. Kulüp gereken açıklamayı yapacaktır. Herkesten özür dilerim. Allah hepimizi korusun. En büyük Malatyaspor” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor ile 11 Mart’taki erteleme maçında forma giyen Bifouma, daha sonra yurt dışına çıktığı için 26.haftada deplasmanda Hes Kablo Kayserispor maçının kadrosuna alınmamış ve kontrole gönderilmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Kayseri maçındaki yokluğun ne olacak, buda hiç komik değil durumumuz artada diğer maçlarda oynada gol at bari.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Bifuma geĺ şu takımı ayağa kaldır
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (4 yıl önce)
    Abi bu işin şakası makası yok ve kesinlikle liğ maçları dahi iptal olması lazım bu vebali kimse kaldıramax
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (4 yıl önce)
    Böyle bir ortamda , böyle bir salgın ispanyayı esir almışken , ve birde Malatya spor kümeye düşmemek için oynarken sen kalk en iyi futbolcunu ispanyaya gönder . İşte bu kafayla takımı kümeye düşürdünüz ya.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer YAKUT (4 yıl önce)
    Belki haklısınız sizde virüs çıkmamıştır ama! Lütfen kendinizi, ülkemi ve milletimi düşünün ve yurt dışına çıkmayın. Bu bizler icin cok onemlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Piyasaya ne zaman çıktın sen Abuzer,
    0
    0
    Yanıtla
  • Özellikle İstanbul takımlarında oynuyan Süper lig oyuncuları(Fb,Gs,Bjk,Kasımpaşa,Başakşehir)ile bu şehirde ki 1 ve 2 liglerde oynuyan yüzlerce yabancı futbolcular çok daha büyük risk teşkil ediyor.Allah korusun.Avrupa da olduğu gibi bizdede testi pozitif çıkacak oyuncular olabilir.Bunlar bugünden yarına hemen belli olmuyor.Mualesef bu virüs hastada yaklaşık 3 hafta belirti vermiyormuş.Olayın ne derece vahim olduğunu düşünebiliyormusunuz?
    0
    0
    Yanıtla