Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo İl Temsilciliğince düzenlenen Malatya 3 Bant Bilardo Mahalli Ligi başladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nde başlayan bilardo ligi Müsabakaları 6 hafta süreceği belirtildi. Bilardo Ligi'ne İnönü Üniversitesi Akedemispor, Kano Raftingspor, Malatya Gençlik ve Spor Kulübü, Malatya Gençlik Merkezi takımları katılıyor.
Bilardo İl temsilcisi Alaattin Geneş, yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz yılda düzenlemiş olduğumuz Bilardo ligimiz çok çekişmelere sahne olmuştu. Bilardo sporunu Malatya'da giderek yaygınlaştırmak ve sevdirmek istiyoruz. Bu anlamda ligimizde bir birinden heyecanlı ve güzel müsabakalar oynanacaktır. Bütün katılan takımlara başarılar dilerim."dedi.
HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE