Malatyada bir araya gelen Bingöllü vatandaşlar 12 Hazirandaki seçimlerde AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Göksel Atlıyı destekleyeceklerini belirttiler.
Malatya Çırağan Düğün sarayında bir araya gelen Malatyada yaşayan vatandaşlar seçim süresince AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Göksel Atlıyı destekleyeceklerini vurguladılar. Burada bir açıklama yapan Göksel Atlı, Ak Parti iktidarında ülkemiz hem bölgenin hem de dünyanın en esaslı, itibarlı ve ağırlığı ciddi manada hissedilen ülkesi haline gelmiştir. Bu iktidar döneminde gerek ulusal gerekse yerel ölçüde çok büyük hizmetler yapılmış büyük reformlar gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirmeye de devam edilmektedir. İşte Ak Partinin reformist ruhu ve sorunlara bakış açısı, vizyonu beni cezb etmiş ve saflarında siyaset yapma arzumun temelini teşkil etmiştir dedi.
Atlı, Şunu açık bir şekilde söylemek isterim ki bu yol benim yalnız yürüyebileceğim bir yol değildir. Zira ben sizleri temsilen bir hizmet makamına adaylığımı öngörüyorum. Bu yolda ancak sizlerin desteği ve iyi niyet temennileriyle olabilirim. Dolayısıyla bizler buraya adaylığımı açıklamam üzere toplanmış değiliz. Sizin genel olarak desteğinizin olması koşulu ile ben bu süreçte yer alacağım şeklinde konuştu.
Atlının açıklamalarının ardından kürsüye çıkarak taleplerini dile getiren vatandaşlar ise sonuna kadar kendisini desteklediklerini ve yanlarında bulunacağını belirttiler.