SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bipolar Kişilik Bozukluğu' Varmış, Serbest..

0
Güncellendi - 2017-11-29 04:55:32
'Bipolar Kişilik Bozukluğu' Varmış, Serbest..
A- A+ PAYLAŞ

24 Kasım Cuma gecesi İsmet Paşa Caddesi’nde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliği’ne yapılan taşlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli Sulh Ceza Hakimliğince serbest bırakıldı. Şüphelinin “Bipolar kişilik bozukluğu” rahatsızlığı yaşadığına dair sağlık raporları da ortaya çıktı.

24 Kasım Cuma günü saat 19.00 sularında meydana gelen olayda,  Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliğine ait işyeri camlarını taş atarak kıran Ö.G. (33) adlı şüpheli, güvenlik kamerasının kaydettiği olaydan 1 gün sonra Emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Şüpheli Ö.G., ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada, şahsın “Bipolar Kişilik Bozukluğu” rahatsızlığı yaşadığına dair sağlık raporlarının elde edildiği ve bunların soruşturma dosyasına eklendiği öğrenildi.

Şüpheli Ö.G.’nin daha öncede zaman zaman söz konusu derneğe yönelik olarak sözlü ve fiziki teşebbüslerde bulunduğuna dair soruşturma dosyasında tanık ifadelerinin de yer aldığı görüldü.

Soruşturması tamamlanan Ö.G., sevk edildiği Malatya Sulh Ceza Hakimliğince, yapılan sorgulama sonucunda serbest bırakıldı.

Burhan Karaduman / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Erol (6 yıl önce)
    Ne güzel, serbest!Bu kişilerı kullanıyorlar.Mahallelerden evlere carpi koyanlar ne oldu.O evleri tokı mi alacakmış!
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan Karabulut (6 yıl önce)
    Yasalar boyleyse kime ne diyesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail Hakkı Köktürk (6 yıl önce)
    serbest kalmak bu kadar kolay olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla