SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Oyunuzla Türkiye'ye Nefes Olacaksınız"

0
Güncellendi - 2019-04-01 01:01:25
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ile birlikte Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ’a destek mitingine katıldılar.

Mitingde konuşan Ağbaba, “Hekimhan’ı kardeş belediye kapsamında Beşiktaş’la kardeş belediye yaptık” diyerek telefonla Beşiktaş Belediye başkan adayı Rıza Akpolat’ın sözlerini miting alanındaki Hekimhanlılara aktardı. Ağbaba Hekimhan’ın kardeş belediyesi Beşiktaş’ın, Türkiye’deki en güçlü belediyelerden biri olduğunu vurgulayarak tüm bu desteklerle Hekimhan’a park ve düğün salonu da dahil olmak üzere Turan Karadağ’ın ne eksiği varsa yapılacağının müjdesini verdi.

Ağbaba, “Hekimhan’da CHP adayımız Başkan Olursa Ekrem İmamoğlu Hekimhan’a getireceğiz ve onu da sizinle kardeş yapacağız.” diyerek İmamoğlu’nu da Hekimhan’lılarla buluşturacağını belirtti. Ağbaba ayrıca, “Turan Karadağ söz verdi biz de söz verdik”, dedi ve burs ve fabrika müjdelerini de yineledi. Ağbaba, “Hekimhanlı öğrencilerimize burs vereceğiz. Fabrika kuracağız. Diyorlar ki “Fabrikayı nasıl kuracaksın?”. Buradaki işadamlarımızı görünce hiçbir kuşkum kalmadı. Onların her beşinin bir fabrika değil her birinin bir fabrika kurmaya güçleri yeter.” dedi.

Ağbaba, anket sonuçlarına da gönderme yaptı ve Hekimhan’ı ayrım yapmadan yöneteceklerini söyledi ve “Bütün anketler gösteriyor ki Hekimhan’da CHP önde. CHP bu seçimi alacak. AKP de bunu kabullenmiş durumda. Şunun sözünü veriyoruz: Bütün Hekimhan’ın Belediyesi olacağız. Bütün Hekimhan’a hizmet edeceğiz. Hekimhan’da hiçbir ayrım yapmayacağız. Hekimhan’da herkese eşit olacağız. Hekimhan’ı Aliseydi Millioğulları’ndan sonra büyütmek, geliştirmek, yeni iş sahaları açmak, çoluğumuzu çocuğumuzu bu topraklarda tutmak boynumuzun borcudur. Şimdiye kadar emeği geçen başta Aliseydi Millioğulları olmak üzere bütün Hekimhan’da ve diğer belediyelerde belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımı saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. İyi ki Hekimhanlılar var iyi Hekimhan var.” diyerek sözlerini noktaladı.

Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke de, Hekimhanlıları selamlayarak başladığı konuşmasında, 31 Mart’ı işaret ederek, “Sandıkta Hekimhan’ımız, Malatya’mız nasıl bir geleceğe kavuşsun diye ses vereceğiz. Geçmişten gelen gücünü büyüterek yarınlara taşıma iradesi için, bir ses vermek için fırsat var elimizde. Vereceğiniz oy sadece Hekimhan’ın sesi olmayacak. Vereceğiniz oy sadece Malatya’nın hayalini gerçekleştirmeyecek. Vereceğiniz oyla Türkiye’ye bir nefes verme fırsatınız var. Öyle bir nefes ki; tam da derin bir krizin içerisinde, hepimizin yok olduğu bir dönemde bir oyunuzla Türkiye’ye nefes olacaksınız.” dedi.

Böke, sözlerine ekonomik veriler vererek devam etti ve “Bugün ağır bir krizle karşı karşıyayız. Resmi rakamlara göre enflasyon göre %20 olmuş ama mutfağa girdiğinizde derin bir yangın var. Gıda enflasyonu %50’yi aşmış durumda.” dedi. Böke ayrıca, “Hekimhan’da kurulacak üretici kooperatifleriyle halkı içine alan halkla üreten başka bir ekonomik modelin Türkiye’nin ekonomik krizine çare olabileceğini” kaydetti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malik (5 yıl önce)
    Vaadler dikkat çekici. 2000 öncesi vaadlerle birebir. Hala bu vaadlere inanacak insanımız var mı be?
    0
    0
    Yanıtla
  • sen bu ekonomik krizde hala hükümete nasıl inanıyosan onlarda inanıyo kardeş.
    0
    0
    Yanıtla