SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Sağlık Kompleksi Oluşturduk"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Milletvekili Çalık, beraberindeki partili yöneticiler ile birlikte Memur-Sen Malatya Temsilciliğini ziyaret etti.  Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Mehmet Bingöl ve yeni yönetimi tebrik eden Çalık, sendika çalışmalarında başarılar diledi.

Çalık, “16 yıldır AK Parti olarak ülkemize çok önemli hizmetler ve adımlar kazandırdık. Bu adımlarımızı atarken eğitimden sağlığa, ulaşama kadar her alanda çok önemli hizmetleri ülkemize kazandırdık. Hizmetleri yaparken memurlarımız için çok önemli özlük hakları ile ilgili düzenlemeler yatık ve yapmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylemiş olduğu ve hepinizin de beklentisi olan  3600 ek gösterge ile ilgili olarak özellikle polislerimiz, öğretmenlerimiz ve imamlarımız ile ilgili 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmalar çok emin adımlarla ilerliyor” diye  konuştu.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bulunduğu alanın Malatya’nın yeni sağlık kompleksi haline dönüştürüldüğünü belirten Çalık,  “Bir sağlık kompleksi oluşturduk. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi bitmek üzere. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yer sorunu çözüldü yapımına başlanılıyor, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemiz bu kompleksin içine yerleştirilmiş vaziyette. “ dedi.

300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi ile ilgili artık tüm çalışmaların tamamlandığını ve inşaat yapım ihalesinin de sonuçlandığını açıklayan Çalık, “300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanemizin inşaat yapım ihalesini 25 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirdik. İhale sonuçlandı ve 900 iş gününde hastane yapılarak hizmete girecek. Şuanki inşaat bedeli yaklaşık 136 milyon TL olarak görünüyor. Malatya’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Devlet hastanesinin kapatılmasını ısrarla savunanlar şimdi yeni hastane müjdesi veriyor. Ömer faruk öz odönemde direnmesine rağmen hastane kapatıldı. Eski haberleri incelerseniz
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (6 yıl önce)
    Malatya'da sağlık SOS veriyor , daha dün yapılan Malatya devlet hastahanesinde acil de problem var,yoğun bakımda problem var,hastalar özel hastahanelere sevk ediliyor,otoparkta problem var yer bulunmuyor,tekerlekli sandalye bulana aşk olsun,randevu sistemi bir hafta sonraya en erken gün veriyor, TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDAN İNEN BİR HASTA(yaşlı,engelli v.s yazın sıcağında-kıın yağmurda-karda)KAÇ ADIM ATMALI Kİ HASTAHANEYE ULAŞABİLSİN? BU SORUNUN HANGİ İDARECİ FARKINDA . Daha dün yapılan hastahane bugün ihtiyaca cevap veremiyor.ON YIL ÖNÜNÜ GÖREMEYEN İDARECİLERDEN ENDİŞELİYİM VELHASIL.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sağlıkçı (6 yıl önce)
    https://www.medimagazin.com.tr/templates/default/ckfinder/userfiles/images/meslek_sayginligi.jpg. Neden sürekli sağlık yatırımı yapıldığının açıklaması.nedense eğitimle ilgili bir toplantı yok.malatya haber son 10 yılın ösym sınavlarındaki Malatya nın başarı sıralamasını yayınlasada habercilik olsun
    0
    0
    Yanıtla