SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Tane Pozisyon Vererek Kaybettik, Çok Üzgünüm.."

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında evinde Göztepe'ye 1-0 yenilen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hasan Özer, "Oyunun hakkı mağlubiyet değildi ama kaybettik, yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Özer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın başından sonuna kadar topa sahip olan, pozisyonlara giren takımın Yeni Malatyaspor olduğunu ifade etti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, karşılaşmanın tamamında pozisyon ve üstünlüğün kendilerinde olduğunu söyledi Müsabakanın ilk yarısının bitimine son 15 saniye kala yedikleri golün kendilerini zor durumda bıraktığını belirten Özer, “Bu da Göztepe’nin daha defansif oynamasına neden oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında yine topa sahip olan ve pozisyona giren biziz, penaltıyı kaçıran bizdik. Ama futbolda ne yazık ki bunlar var. İçeride bu güzel oyunla mağlup olmak asıl bizi derinden yaralayan ve üzen taraf. Ancak oyuncuların savunma ve hücumda nasıl geliştiğini gördük. Bu da sevindirici bizim için, oyuncularımız elinden gelen her türlü mücadeleyi azmi ortaya koydular ve bunu sahaya yansıttılar. Ancak futbolda atamadığınız zaman ne yazık ki böyle sonuçlarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz” dedi.

Karşılaşmanın hakkının kendileri adına mağlubiyet olmaması gerektiğini de ifade eden Özer, “Ama kaybettik. Bunu telafi etmek için mücadeleye devam edeceğiz. Oyuncularımız böyle bu şekilde yürekten oynadığı sürece. Başka oyuncu yok, bu oyuncuları kazanmak zorundayız. Maçtan önce sakatlıklar var, onları bahane etmiyoruz. Biz burada 11 kişi sahaya çıkıyoruz, herkese bir değer veriyoruz. Elimizdeki kadro bu. Çünkü en iyi şekilde kadroyu kullanmak istiyoruz. İçeride kaybetmek çok üzücü, rakibe bir pozisyon vererek kaybettiğimiz bir maç oldu. Üzgünüm” diye konuştu.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    Keşke ilk 45 dakikadan sonra Buğra ve tel tel dökülen doğukan oyundan alınsaydı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hkb (1 yıl önce)
    gecen haftaki defans dizilisini ve kademeli oyunu devamli uygulamaliyiz. ilerde bos alan bulan gecler mutlaka atacaktir. gol yemeyelim yeter. takim tecrube kazandikca iyilesecektir. simarmasalar 2-3 yildiz cikarmaya aday bir kadro
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hn.kaan (1 yıl önce)
    hocam hiç kusura bakma bu çok kritik maçı sen verdin. barışı sağ bek oynatman hata.taha iyiydi.awuku, barış defans bunu bozma(barış her itirazın içinde var ve sürekli gergin saatli bomba gibi) arda dün çok iyi idi.işte sana sol bek. takımı yıkan buğra oldu. nasıl katlandın onca zaman buğraya. cengizhanı kazanmaya bak.duran topları o kullanmalı, dünkü mağlubiyet kesinlikle teknik heyete yazılmalı.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Çiçek (1 yıl önce)
    Rahman Buğra'nın gereksiz özgüven ve yavaşlığından kaynaklı kaptırdığı üç top az kalsın gol oluyordu. Takımın enerjisini düşüren bir tarzı var. Takım iyiydi. Talihsizlik desem mi acaba...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    ne anlatıyosunn hoca sen yaaa.. rağman buğra ikinci 45 te sahada olmasaydı bu olmazdı.. ikinci yarı sahaya rahmanla neden çıkttın
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Sayim (1 yıl önce)
    Sayın hasan hocam neden doğruları söylemiyorsun bu futbolcular siza ve yunetima üstünlük sağlamışlar onlar sizi dinlamiyor onlar sizin zafinizi yakalamışlar ziz onlara bir biriniza pas vermeyin demedigini biliyorum fakat siz bu disiplini saglayamiyorsunuz beni dinlamiyorlar diyamiyorsun dik durun nerda koparsa kopsun boyla Etma oğlum gitma oğlum demeyla olmiyor
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Rahman Buğra kesinlikle süresiz kadrodışı bırakılmalı.yoksa diğer oyuncularıda zehirleyecektir.kötü niyetli olduğu son derece açıkça görülmektedir.o halde neden ısrarla hemde ilkonbir oynatılır.böyle oluncada sonuç kaçınılmaz işte.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    Hoca, takim oyuncularinin kalitesi bence gayet iyi sadece hoca sorunumuz var. oyunculara nasil atak yapmalari nasil defans yapmalarini anlatacak sensin. bugra artik bu takimda yedekten baska bisi olmamali. takima zarar veriyor. belki kadro disi birakip alt yapidan oyuncu getirmek icap edebilir. taktik hatalarini soyliyim. Barisi sol kanada aldin yanlis yaptin. bugra ile arda arasinda kimin sol bek oynadigini anlayamadik. son dakkalarda malle sol hucuma gecti. tahanin eksikligini hissettik. Maca da 4-4-2 ile yanlis basladin. gecen haftaki gibi 4-2-3-1 baslasa idin haci osman ileri ucta defansi cok yipratirdi. ancak yaninda dogukan olunca oynayamadi. maci senin taktiksel hatalarindan kaybettik. Bana gore baris awuku ikilisini bozmayacaktin. yedigimiz golde burak ve bugra oyle topa baktilar adami bos biraktilar. Bugra ve burak ilk 11 oyuncusu degil. Awuku baris ikilisini bozmayacaksin. sol beke arda sab beke de taha gur. on libero ogun, ileri dortlu dogukan aly malle jospin cengizhan ileride ise sadece haci osman tek olmali. yani 4-1-4-1 taktigi bu takima uyar. haci osman ileri ucta tek kaldiginda cok etkili oluyor. tabi takimda sakatliklar da basladi lig uzun maraton. agri macini birakacaklardi. bunun sakatligi var cezali oyuncusu var. bugun arda cok dikkatimi cekti. cok iyi paslasip iyi ortalar cikardi. bu oyuncuyu izlemeye devam edecem. cengizhan a artik uyarida bulunup takim 11 ine almamiz gerekiyor. bu takimin taktiksel sorunlari var. oyuncu kalitemizde bir problem yok. gencler ne oynadigini 27 lik bugradan daha iyi biliyor.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hocalar takımı tanıyana kadar. Atı alan üsküdarı geçiyor. Bi de şu hocaların inadı. Tespitlerin doğru ama kadromuz çok dar. Arda ya daha çok şans verilmeli. Taha kendini geliştirdi. Cengizhan uyarılmalı. Kim formayı istiyorsa ona verilmeli. Oyuncular bize muhtaç mecbur kulüp diye düşünmelerine izin verilmemelidir.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Herkes kendine oynuyor,kendini gösterip transfer yapmak istiyor takım oyunu yok değerli hocam Buğra şu anda kafa olarak başka yerlerde takımın son penaltı atacak oyuncusu o penaltı maçın kırılma anı idi doğru söylüyorsunuz Erzurum maçı dışında ki maçlarda kötü oynamadık ama puanı gol atanlara veriyorlar kısacası bireysel oynamaya çalışan takım ruhu olmayan bu takımla işimiz gerçekten çok zor bir sözümde kaleciye bir kaç yıl önce iyi bir kaleci olacağından emin olduğum Abdussamed beni yanılttı bir oyuncu kendini gelistirecegi yerde hızla geriye doğru gidermi işte bunu bizim kaleci maalesef başarmıştır.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kaleci konusunda size katılmıyorum.Bugün hatasız oynadığını düşünüyorum.Bana göre bu sene çok iyi form yakalayamadı özellikle yan toplarda istenilen seviyede değil sanırım iyi çalıştırılmıyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Alaaddin (1 yıl önce)
    Futbolda böyle şeyler oluyor bu kalıplaşmış kelimelerle kimseyi kandırmayın senin oyuncuların hep bencil oynuyorlar teknik direktör olarak görmen lazım ondan sonrada futbolda bunlar oluyor demeyin bir defa takımda ciddiyet yok herkes kafasına göre top oynuyor penatıya atmaya giden futbolcunun atamayacagını daha topa vurmadan belirdi 5 kişi izliyorduk hepimizde atamayakcak dedik atamadı neden top vuruşunda ciddiyet yok top oynamak istemiyor her hafta bir kırmızısı var ben oynamacam diyor siz halen oynatıyosunuz inşaallah düzelir
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Abi (1 yıl önce)
    Suç futbolcularımızın...
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Mete (1 yıl önce)
    Takım çok iyiydi.boyle oynasın yenmeyide öğrenecekler.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Hasan hocam futbolcular inatla çalış atmaya çalışıyor bu kafa yapısı ile bu takım zor kazanır. Sanırım hepsi kendini başka yerlere gösterme çabasında.... yazıklar olsun bu kulübü bu hale getirenlere... Beyfendi güya Malatya'ya futbol okulu kuracaktı takımı batırdı gitti... Hocam penaltıyı kaçırıp sonrada oyundan çıkarken taraftara el kaldıran Rahmanın takdirini sana bırakıyorum.
    %85
    %15
    Yanıtla