SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Bireysel Hata Yapan Bir Yeni Malatyaspor Vardı"

0
Güncellendi - 2021-08-16 22:51:25
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Trabzonspor’un karşılaşmaya hazır bir şekilde çıktığını belirterek kulübün transfer için görüştüğü futbolcular olduğunu söyledi.

Süper Lig’in ilk haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Trabzonspor’a 5-1 kaybetti. Maç sonrası Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Kazanmak istiyorduk"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, oyunun gidişatının kendi açılarından kötü olduğunu ve Trabzonspor’un karşılaşmaya hazır bir şekilde çıktığını belirterek, “Sezonun ilk müsabakasında 6 buçuk haftalık hazırlıktan sonra sahamızda Trabzonspor maçını kazanmak istiyorduk. 3 puanla başlamak istedik. Ancak oyunun gidişatı gerçekten bizim açımızdan çok kötüydü. 3'üncü dakikada yediğimiz bir gol, iki kişinin arasından rakip, arkasından 11'inci dakikada ceza sahasının üzerinde yine bir bireysel hatadan ikinci golü yedik. Üçüncü golde de geçişte rakibimiz zaman zaman bunu profesyonelce yapıp, faul pozisyonu yapabilirsiniz. Bırakıyorsunuz üç oluyor. Üçün arkasından arkadaşlarım, futbolcu kardeşlerimiz burada oyuna ortak olmak için elinden geleni yaptı. 3-1'i bulduk aslında, 3-2'yi de bulabiliyorduk onun akabinde dakika 42, 4-1, 4-1 ile soyunma odasına girdik. Hazır bir Trabzospor vardı karşımızda. Aynı zamanda bireysel, hata yapan bir Yeni Malatyaspor vardı. İçeri girdikten sonra tabii futbolcularımıza ikinci devrede karakter göstermek durumundasınız çünkü kolay değil, karşınızda rakipte yetenekli ayaklar vardı. Sonuçta 5-1 mağlup olduk. 5-1 olmasına rağmen şöyle bir şey söylemek istiyorum; tabii ki 5-1 kaybettikten sonra bunu değerlendirmek farklı oluyor ama inanın kendi sahamızda inanılmaz bu kadar pozisyonuna girmekte golleri de atabilirdik” dedi.

"Transfer anlamında bizimde burada eksiklerimizi biliyoruz"

5-1’lik skordan ders çıkararak önümüzdeki maçlara odaklanacaklarını dile getiren Buz, “Sonuçta Trabzon haklı olarak kazandı, tebrik ediyorum ama ona rağmen çok gol pozisyonuna girdik. Biz kendimize baktığımızda eksiklerimiz ortada, belli. Kaybettik, şimdi buradan ders çıkararak önümüze bakacağız. Tabii ki bu konuda eksiklerimiz neler? Hem oyun anlamında eksiğimiz vardı, bireysel hatalardan kaynaklanan aynı zamanda tabii ki futbolcu anlamında, transfer anlamında eksiklerimizi biliyoruz. Yönetimimiz burada da çalışıyor. Futbolcuları transfer etmek durumundayız. Görüştüğümüz oyuncular var, inşallah onlarda katıldığı zaman çok daha farklı bir Yeni Malatyaspor olacağına kesinlikle inanıyorum. Trabzonspor'u da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Hocam modaya uyma.. üçlü defans ne böyle galip geleceğimiz maçı verdik..kaleci ertac iyi kaleci ama formda olmadığı zaman oynatma kimsenin yeri garanti değil Allah için bir tane kurtar ertac istikrarlı ol kendin için hiç olmazsa hele dördüncü gol neydi öyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Baskan adil bey Acilen kaynak bulunup 5 iyi transfer yapilmadir. Çok iyi degilizzzz. Yoksa bu takım ile super ligde 3 puan almak çok zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Yapdığınız transferlerle bu işi ne kadar ciddiye aldığınızı gösterdiniz.Geçen haftalarda taraftarlar burada hemde lütfen,yalvarırım tarzında eksik mevkileri hemen hemen hergün yazdılar.Bu taraftarların haykırışlarının boşuna olmadığını fazlası ile gördük.Önlem alınmazsa görmeye devam ederiz.Hokkabazlık yapmayın.Transfer yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Bu taraftara bu skor az bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • 11 adet 2 ve 3.ligin çöpünü taraftar mı klübe topladı?Süper lig oynamış yedeğin yok,Maçı okuyamıyan Teknik.ekibi taraftar mı getirdi?size göre her şeyi alkışlayana taraftar denir..Biz bunlara taraftar demiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Önce savunmayı düşünüp kontralarla gol aransaydı sonuç bu kadar ağır olmazdı, yorgun trabzon dinlene dinlene 5 attı bu lig sana göre değil kovulmadan başkanı da al git
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    İlk haftadan bu kadar da eleştiri olmamalı.. en az 6-7 hafta toleransnız olsun. Bu nedir böyle. Ayrıca 2 adet golümüzu de yediler resmen. Jospin in golünden önceki pozisyonda giden topa Adem daha erken hamle yaptı adam geldi ona çarptı..faulle uzaktan yakından alakası yok.. ofsaytda kıl ofsayt..ben öyle bir ofsayt çizgisi görmedim. Gol olmasın diye çizgiyi mikroskopla çizmişler. Hakem tüm takdir haklarını Trabzon dan yana kullanmıştır. Bence ezik degildik. Adem in 2 net pozisyonunu da unutmayın ayrıca..Bireysel hatalardan dolayı 5 tane yedik. Tamam biraz fazla ama. Bu kadar vijdansizlik yapmayın. Takımınıza,ne olursa olsun , sahip çıkın.. ya da başka takım tutun.. ya da izlemeyin. Tamam mı sözde malatyaspor taraftarları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aldığı 13 futbolcunun 11' i 2 ve 3.lig futbolcusu olduğu için mecburen kötü giden maçta bunları oynatan bir T.yönetim.,Yorgun gelmiş bir takımdan ilk devrede 4 gol yemiş (Allaha şükür trabzon yorgundu ve ilk yarıda attığı 4 golün üzerine fazla da yüklenmedi.Yoksa bu maçta gol rekoruna şahit olacaktık)böyle bir takıma karşı 3 lü defans uygulatan bir teknik zihniyet varken ve tüm bu gerçeklere gözünü kapatıp ,taraftarı çok tuhaf bir şekilde hemde 6 yada 7 hafta toleransa(Bu 6 yada 7 hafta arka arkaya mağlubiyetin ne olduğunu ya anlamıyorsun yada sonucunu bilmiyorsun.)davet eden, Bu takımın , son iki yılda bu tolerans safsatası nedeniyle bir kere ligden düşüp,bir kerede son haftada ligde kaldığını çabuk unutan ,geçen 2 yılda olduğu gibi bu vahim yönetime hiç bir şekilde toz kondurmuyan hep durumu ajite edip vijdana bağlayan sizler gerçek taraftarlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Ben gerçek taraftarım tabiki de.. Daha 1 maç olmuş.. millet yerden yere vuruyor..biraz sabır..bu takım haftaya galip gelse burada gereksiz eleştiri yapanların 1 tanesi bile bu yazdıklarını hatirlamaz..hersey günlük güneşlik okir..sanki seni beni dinleyecekler..elde olan bu.. köstek değil destek olun..1 maç yüzünden idam sehpasını hazırlamış herkes.. böyle taraftarlık olmaz.. birazcık sabır sadece..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Tolerans..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hocam hadi biz futboldan anlamıyan cahil insanlarız.Ancak öğrenmek istediğim için soruyorumTrabzona karşı 3 lü defans yaptırdın buradaki amacınız ne idi?
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Üç aydır bizler dişarıda bar bar bağırıyoruz transfer gerekli diye siz içeride göremediniz mi sayın hocam.Niye göz yumdunuz.Şimdimi aklınız başınıza geldi. O kadar özel maç yaptınız göremediniz mi?Sanki biz 120 dakika top oynamışız..Takım yorgun ve bitkindi.Maç 5-1 olduktan sonra genç çocuklar sahaya sürdün.Maçın skoru böyle olmasaydı o çocuklar hayatta oynayamazdı.Kendini kurtarmaya çalıştın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (2 yıl önce)
    Trabzon 3 günde mi hazır hale geldi.hafta içi Avrupa kupasında rakibinden leblebi gibi gol yiyen trabzon bize hazır gelmiş.konuşmayın bari.
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (2 yıl önce)
    Hocam Malatyalılar seni sever emeğini zamanında kimse inkâr etmiyor ama süper lig 3 kumaş size fazla kimseyi üzmeden düşen takımlarla anlaşmanızi yapıp gitmenizi tavsiye ederim sizde bizde mutlu oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Süper ligin,en iyi,iki tane hızlı açığı na karşı sen 3 lü defansla başladın yarım saatte 3 gol, ne kademe,nede mücadele var,adamlar yürüyerek geldi, 5 attı gitti bu oyunla bu anlayışla,hiç bir şey olmaz,Başakşehirden gelen sağ bek nerde............niye oynamaz, hani biz iyi çalıştıydık, iyi hazırlandıydık, 120 dakikalık kupa maçından yorgun gelen takım, yürüyerek bize 5 attı gitti ,inşallah bu beş bize alışkanlık yapmaz.................................haydi rast gele..................................
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Ayrıca 2 tane de tertemiz golümüzü yediler. Jospin in golünden önceki pozisyonda kesinlikle faul yok. Giden topa Adem daha önce hamle yaptı adam geldi adem e çarptı.. Adem in golünde de ofsayt yoktu. Gol olmaması için nerdeyse mikroskopla ofsayt çizgisini çizecekler. Hakem kesinlikle tüm takdir haklarını Trabzon dan yana kullanmıştır.. Topla tüfekle takima yukleneceğinize biraz bunları da göz önünde bulundurun. Ben şahsen umutluyum. En az 6-7 hafta toleransnız olsun biraz. Bu nedir böyle. Malatya düşmanı mısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Başladılar mazeret üretmeye arkasına sığınmaya hoca dün bir bugün iki hemen bireysel hata diyor bu takımı hazırlayan sensin Malatyalı değil aldığın topcularda belli hocalığın 3 lig amatörde topcu alıyorsunuz bu takımda da başarı bekliyorsun bu takımda başarı bekleyen............. Beklesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kağan (2 yıl önce)
    UTANDIM Hocam Bizler Malatyalı olarak, Malatyasporla yatıp, Malatyasporla kalkıyoruz. Eğer takımımız o hafta kaybederse hafta boyunca moralimiz bozuluyor. Kazanırsa haftamız iyi geçiyor. Birde böyle 5 golle yenilirse tamamen çöküyor ve kahroluyoruz. Laf ebeliği yapmayın. Geç olmadan kendinize ve takıma çeki düzen verin. Bu şehrin insanlarını üzmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocam ve oyuncular sizlere bizler yakismadi bu yenilgi kendinizi af etirmek istiyorsaniz goztepe macini alin 4,4,2 oynatin
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Hocam oyuncu değişikliği ile beraberlik şansı mızı kaybettirdin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu adam daha istifa etmemiş mi? İnsanda biraz utanma olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (2 yıl önce)
    Malatyaspor teknik direktörü ve başkanına deseler ki: Bu sene demeç verirken "Bireysel hata" "Hatalarımızdan ders çıkarıp" "Önümüzdeki maçlar" ifadelerini kullanmadan cümle kuracaksın, sanırım tek bir cümle kuramazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Semih beyefendi lütfen kendine bak sahada yerlerde sürünüyorsun kondisyon sıfır,ya titre kendine dön eski Semih ol ,yada hem Malatya'ya hemde kendine kötülük etme .
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Hocam sizinde yapacağınız aslında bu kadar yani ileriye dönük konuşursak bu takımda yıllardır süre gelen ve kimsenin anlamadığı bir yönetim sorunu var hemde ciddi boyutlarda bir sorun.2 sene önce bu takım zaten küme düşmüştü,geçen sezonda tam bir istikrar sağladığı söylenemez ikinci yarı dibe vurup,sonrasında ise sizin gayretinizle toparlayan bir takım vardı.Umudum inşallah devre arası bu takıma bu sezon kulübe sponsor olan Sayın İBRAHİM BALARISI'nın bu takımı almasıdır.! Bir umut ama umut diye bir şey vardır arkadaşlar.Dün ise yapacak bir şey yoktu kadro kalitesi ve oyun kalitesi kazandı diyelim.Bu şartlar altında da bu skorlara şaşırmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ARY (2 yıl önce)
    Malatya eksik ve güçsüzlüğünü farkederek oynamadı,buna rağmen Trabzon’a karşı hırs ve arzulu bir oyunda oynamadı, Giresun’u seyreden bunu görür.Yani hocam durum tespitiniz ve ona göre oyun tarzınız yanlıştı.Defansif ve hırslı oynaması gerekirdi takımın…Malatya maça Bayern havasında çıktı balon havasında maçı bitirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Hocam Hafez e daha ne kadar sabir edecegiz? Chabek den kurtulduk sükür Hafez de ayni ayak bencil ve hata yapiyor eli belinde Bugra ilk 11 oyuncusu degil 66 numarali oyuncumuz Bu takimda 11 i hak ediyor Aabit in yaninda Aabit iyi oyuncu Kim gelirse gelsin Mustafa Hep ilk 11 de oynamali Dün sahada en iyiysi idi hizli dinamik savasci Tehteh böyle oynuyacaksa Kubilaya haksizlik oluyor Acilen Hafez in yerine Hafez i yedek birakacak bir Transfer ve iyi bir golcü Ahmet Musa , Amokaci tarzinda Biz size güveniyoruz , bireysel hatalara hakem faktörü de eklenince fark oldu lakin trabzon sampiyonlugun en büyük adayi ve hazir bir takim Iyi bir golcümüz olsaydi Bu mac Kesin 1/5 bitmezdi Basarilar ilerisi icin umutsuz degiliz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Bu nasıl bir taraftarlık.. ayıptır..daha ilk maçtan bu kadar da yerden yere vurulmaz.. ne olursa olsun takımınıza sahip çıkın.. ya da gidin başka takım tutun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Şaşırdık mı hayır. Bu yönetimden ne beklenir ki? Fikstürün çekildiği gün Trabzon bizi darmaduman eder, Kayseri ile birlikte küme düşeriz demiştim. Bekleyin, görün.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Geçen yıl kaldığımız yerden yine başladık. Averajını düzeltmek isteyen takımlar Malatya yı bekler artık. Tüm Türkiye ye rezil olduk. Bu gidişle de daha çok rezil oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Byozel (2 yıl önce)
    Adamin ruhu fakir!! süper ligde oyanayacaksın koca bir sehrin umudunu alacaksın,butun takimlar aslanlar gibi transfer yapacak ama bizim Koçun yağcisi baskan gidip Karakoçan spordan flas transfer yapacak ve utanmadan bunları övünçle haber yaptıracak,elindeki futbolcuları tutamayacak,superlige on gomlek dar gelecek hoca alacak,vizyonu misyonu olmayan bir yonetim bize saç baş yolduracak,ama ne hikmetse Malatya taraftarı kuzu olmaya devam edecek,hayırdır ya Taraftar size ne oldu,nerede o eski Malatya taraftarı,iki tane taraftar grubu var ikiside naylon ,kendine ad bulamamıs özenti tezahüru kocaaa isim takmış ULTRASS bu ne ya utanmiyormusunuz,hele Derebeyleri midir nedir bir gurup varki daglara taşlara,çekin artik Malatyanın üzerinden o beceriksiz ellerinizi,iki senedir şansa bala ligde kaliyoruz ama bu sene avaraj takimi olacağimiz aşikar gelen vuracak giden vuracak,ikinci lige şimdiden kadro yapmasından belli, buradan Malatyanin gerçek sahibi harbi Malatyalılara sesleniyorum,Takımi bu baskana,bu yonetime ve bu iğreti taraftar guruplarina yem.ettirmeyin artık takimına şehrine sahip çık,hiç bir sey bilmiyorsanız Malatyasporun ve gercek Malatya taraftarının 85 li yillarina arşivlerden ulaşın ve öğrenin Malatyanin ve Malatya sporun ne olduğunu ve ona göre davranın
    0
    0
    Yanıtla
  • Empati (2 yıl önce)
    Sayın hocam.Karşında hazır ama bir o kadarda yorgun Trabzon Spor var Fenerbahçe'nin yapamadığı oynayamadigi sistemle oyuna basliyosun...Bu gece bizi güldürdün Allah'ta seni güldürsün.Mancini senin neyine sen sumuduca yi örnek alaydın...5li defans sarkık libero en azından beş yemez bir puan alırdık...yürüyerek sahada gezinen futbolcuyla savaş kazanilmaz...sen önce hocam takımına baskı kademe ve kaymaları pratik hale getir...3 5 2 yada 3 4 2 1 senin takımın haddine değil...bu takım 4 2 3 1 oynamış ve şuan çok eksik var 5 4 1 sistemiyle daha az puan kaybedilir...daha sonra geçiş yaparsınız... 6 buçuk hafta değil 6 ayda geçse sonuç değişmez...ya sisteme (3 5 2 , 3 4 2 1 )göre futbolcu transfer edecektiniz yönetime yaptırıminızin olduğunu bu arada dusunmuyorum...yada mevcut olan futbolcu değil sporcuya göre sistem belirleyecektiniz.neyse hakkımızda hayırlısı şuan boşta bekleyen bı sürü hoca var 5 haftayı görmezsiniz bu düşünce ve sistemle....ukalalik olarak algılanmasin...kötü oynayabilirsin ama kötü kosamazsin...su internet hocalığını bı bırakın artık...ya çok bilgi sahibi olacaksınız yada futbolcunun üzerinde bı spor kariyeriniz olacak...takım 5 1 mağlup oyuncu çıkıyor 3 hoca oturduğu yerden kalkıp futbolcuyu tebrik ediyor...Erik diye bı futbolcun varken Rahman Buğra nedir ya...hocam senin tribünde maç analizi yada oyun okuyan hocan yoksa hayatta maç alamazsın benden söylemesi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel bir analiz tebrik ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Cek ,cakları bırakalım hocam tabelaya bakıp gerçekleri görelim sizde biliyorsunuz bırakın yedekleri sahaya çıkaracağınız süper ligi hakeden ilk on biriniz yok tabi ki böyle konuşacaksıniniz bizim gencligimizde kaleci 4lu defans üçlü orta saha özellikle orta sahanın ortasında iyi bir top dağıtıcı, hızlı ve iyi orta yapabilen iki açık ve gelen topları kaleye yollayan iyi bir santrafor aranirdi ,bizim defans oyuncularımızla üçlü defans oynanır mı diyorum değerli hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Jülide (2 yıl önce)
    Bence bugün stadın kahramanları Derebeyleriydi müthişdi takımı hic yalnız bırakmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (2 yıl önce)
    Defolun gidin bu takımı sizin oyuncağınız değil sen teknik direktör olamaz sın
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Bu oyunla mı bu oyuncularla mı kazanmak istiyor dun hocam. Güldürme insanı. Tüm Türkiye ye rezil olduk. Hani iyi hazılanmıştınız. Nerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    bu takım helede trabzona karşı 3 lü defans oynamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (2 yıl önce)
    HOCAM; Kendini de bizi de üzme. Yol yakınken git. Süper ligde oynan futbol senin bildiklerine çok uymuyor. Buraya daha bilgili hocalar gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tazminatını almadan gitmez en 5 de 6 da sıfır çeker o zaman adil bunu yollar tazminatı ile birlikte ne yönetimi ne menajeri ne de başkan al birini vur ötekine amatör bir kulüp bile bu kadar saçma yönetilmez Adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Yalan bari söyleme irfan bey defans cok berbattı üçlü defans oynatacak kadar becerikli bir takımmı yaptın oynatıyorsun yoksa Malatya deneme tahtasımı senden teknik direktör olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (2 yıl önce)
    Irfan hocam elinizdeki malzeme bu siz ne yapabilirsiniz ki diğer takımların yaptığı transferler göz önünde biz hala 3. Ligden transfer yapıyoruz kısacası ucuz etin tiridi olmaz elbetteki sporcu kardeşlerimiz birbirinden değerli onları küçümsemek yada karalamak değil bu yorumdaki amacım ama bu lige göre yetersiz bu kardeşlerimiz gelecekleri için kariyerleri için mutlaka oynamaları lazım ama as kadroda bir yada iki tanesine şans verilir gecen iki sezonun korkusunu şimdiden yaşamaya başladık tesellimizse en az 4 transfer yapılacak vaadi allah yardımcımız olsun trabzonsporuda tebrik ediyorum hak ettiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah bulut (2 yıl önce)
    Bu adam bu ligin hocası falan değil başkan fiyasko hoca ondan fiyasko kaleye her gelen top gol oldu ne defans var ne ortasaha ben saha da bir takım göremedim bu takım kamp falan yapmamış çiftliğe gidip tatil yapmışlar Adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bomboş bir takım Y.Malatyaspor. Tarihinde ilk kez 5 gol yedi.Hemde kendi sahasında.Bu ligin şu anda en zayıf takımı.Takım mi kötü,yoksa bireysel hatalarmı yapıldı. Bunu bir iki hafta sonra göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (2 yıl önce)
    Hatayı sen yaptın hoca. Macera aramak senin neyine.3-5-2 nedir.Bile bile lades dedin ne sen bu oyunu oynatabilirsin.Ne de senin kadron bu oyunu oynar. çünkü kapasite meselesi.Bu taktik ile 3 hafta sonra gidersin.Acilen bu yanlıştan dön.
    0
    0
    Yanıtla
  • Laf ola beri gele (2 yıl önce)
    Hocam bireysel hata sözü kendi hatanı örtmek için kullandığın cümle.elindeki oyuncuların hepsi de dörtlü defans önünde maçına göre 1 yada 2 oyuncu blokuyla oynamış oyuncular.3 lü defans oyun anlayışını 2 hafta bolu kampıyla yapamayacağın belliydi.2-3 maç daha bu sistemle oynat sonrasında ne sen kalırsın takımda nede oyun sistemin sen gidersinde olan takıma olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (2 yıl önce)
    hocam kendi sahamizda yillardir bu kadar hezimete ugramadık bilmem haberiniz var mı ne hakkiniz var.madem eksikligimiz vardı haddimize gore takımı dizseydin ya derim.bu ağir yenilgiden umarim ders aliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Hoca,senin kafa yapın bu maçları kaldıracak duzeyde değil. Yakınken bırak git. Ortada oyunmu vardiki,bireysel hata olsun. Sabaha kadar bu maçın tekrarını izle ve sabah THY uçağını kaçırma. Sonra bu pozisyonu ararsın bakkk,söylemedi deme
    0
    0
    Yanıtla