SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlik ve Beraberliğin En Güzel Simgesi Oldu"

A- A+ PAYLAŞ

Arguvan'ın Kızık Mahallesinde Muharrem Ayı dolayısıyla aşure etkinliği yapıldı.

Etkinliğe Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Belediye Meclis Üyesi İlhan Balı ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş yaptığı konuşmada “Muharrem Ayı dolayısıyla oruçlarımız tutuldu, ibadetlerimiz yapıldı. Kızık Mahallemiz her etkinlikte olduğu gibi, bu etkinlikte de birlik ve beraberliğin en güzel simgesi oldu. Örf, adet, gelenek ve göreneklerine bağlı, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, çocuklarıyla hep birlikte hep bir aradalar, ben bu güzel birlikteliğin devam etmesini diliyor, aşureye katılan herkese teşekkür ediyorum. Hizmetlerin hak katında kabul olmasını diliyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Rifat (2 yıl önce)
    Allah kabul etsin. Gönüllerimiz bir, huzurumuz daim olsun.
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.146 saniye