SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlik ve Beraberlik Çok Önemli"

0
Güncellendi - 2019-02-19 02:31:28
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediye Başkanı ve CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, seçim çalışmaları kapsamında Arguvan Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Kızıldaş, Arguvan Muhtarlar Dernek Başkanı Ekrem Aslan ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından ilgiyle karşılanırken, bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı duyulan memnuniyet dile getirildi.

“BAŞKANIMIZA BİZE VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ziyaret sırasında söz alan Arguvan Muhtarlar Dernek Başkanı Ekrem Aslan, “ Arguvan’da Muhtarlar Derneği olarak faaliyet gösteriyoruz. Bir buçuk yıl önce kurulan derneğimize başkanımız birçok destekler verdi. Öncelikle, bizlere tahsis ettiği dernek binası için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.  Muhtarlarımızla rahatlıkla bir araya gelebildiğimiz hizmet binamızda ilişkilerimiz güçleniyor. Gerek duyduğumuz konularda, aklımıza takılan sorularda, sunacağımız hizmetlerin içeriği hakkında dernek binamızın çatısı altında akıl birliği sağlayarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Arguvan’da muhtarlar derneğini kurarak bir ilki gerçekleştirdik. Malatya’da katıldığımız toplantılar sırasında ise çok önde olduğumuzu gördük. Bu başarı Arguvan’daki muhtar arkadaşlarımın, işini severek yapmasından, bilinçli hareket etmesinden ve işinin erbabı olmasından kaynaklanıyor. Değerli başkanımızın seçim çalışmaları sırasında gösterdiği yoğun gayretleri destekliyoruz. Başkanımıza başarılar diliyoruz” dedi.

“MUHTARLAR DERNEĞİNİN KURULMASI İLÇEMİZDEKİ BÜYÜK BİR EKSİKLİĞİ GİDERDİ”

Arguvan Belediye Başkanı ve Arguvan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, “Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine içtenliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Arguvanımızda Muhtarlar Derneğinin olmaması ilçemiz adına büyük bir eksiklikti. Muhtarlarımız bu eksikliği gidermek adına büyük bir özveride bulundu. Bizlerde elimizden gelen desteği sunarak bu eksikliği giderdik. Güzel bir yönetim oluştu ve bu güzel yönetim bugüne kadar uyum içerisinde çalıştı. Muhtarlar arasında birlik ve beraberliği sağladı. Bu manzara Arguvan adına bizleri çok gururlandırıyor. Bizim için birlik ve beraberlik çok önemli, Arguvan’a yakışan ise budur. Bizler için kimin neye inandığının, kimin ne düşüncede olduğunun bir önemi yok. Her şeyden önce hepimiz insanız” ifadelerini kullandı.

“BİRLİKTE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ ÇALIŞMALARDAN HEP MEMNUNİYET DUYDUK”

Muhtarlarımız demokrasinin en temel noktasını temsil ediyor diyen Başkan Kızıldaş, “Demokratik bir şekilde insanlarımızın ve toplumun özgür, hür iradesiyle seçilen muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Değerli muhtarlarımızla bugüne kadar hiç sorun yaşamadık, birlikte yürüttüğümüz çalışmalardan hep memnuniyet duyduk. Görüyoruz ki aynı memnuniyeti muhtarlarımızda taşıyor. Bizler elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince, olanaklarımız ölçüsünde muhtarlarımızın talebini toplumun ihtiyacı olarak gördüğümüz için karşılamaya, yerine getirmeye çalıştık. Bundan dolayı bizde mutluluk ve gurur taşıyoruz. Muhtarlarımızın birlik ve beraberliği Arguvanımızın tüm tabanına her noktasına yansıyor. Bende yeniden muhtar adayı olan arkadaşlarımıza tekrar başarılar diliyorum. Derneğimizin bundan sonraki çalışmalarında da her zaman yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Arguvan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Muhtarlar Derneğinde konuşmasının ardından muhtarlarla uzun süre sohbet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız