SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bisikletçilerden Kalegöl Kahvaltı Turu

Bisikletçilerden Kalegöl Kahvaltı Turu
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğunun organize ettiği "Kalegöl Kahvaltı Turu" etkinliğine çok sayıda öğrenci katıldı.

Kampüste başlayan Kalegöl Kahvaltı Turu'na Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, Bisiklet Topluluğu Başkanı M. Uğur Özdemir ve çok sayıda öğrenci bisikletleriyle katıldı.

Kampüsten hareket eden sürücülerin etkinliği yaklaşık 35 kilometre yol kat ettikten sonra İnönü Üniversitesi Kalegöl Otel'de gerçekleştirilen kahvaltı programı ile devam etti.

Kahvaltıya Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum da katıldı. Topluluk öğrencileri kahvaltıda Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ile sohbet etme fırsatı buldular. İnönü Üniversitesi Arama Kurtarma Ekibinin de (İNOSAR) gerekli tedbirleri alarak eşlik ettiği etkinlikte renkli görüntüler elde edildi.

Bülten

b6

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız