SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bitme Aşamasına Geldi"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca’da yaptırdığı anaokulunu bitirme aşamasına getirdi. 

Kaynarca İlk ve Ortaokulu bitişiğinde 120 m2’lik alan üzerine yapılan anaokulunda ince işçilikte sona gelindi. 2 derslik, 1 öğretmen odası ile sosyal donatıların yer aldığı anaokulunda incelemeler yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, düzenlemelerin bir an önce bitirilmesi için ilgililere talimatlar verdi.

Genel Sekreter ve Genel Sekreter Yardımcılarının da iştirak ettiği inceleme gezisi sırasında Başkan Çakır, öğretmen ve öğrenciler ile bir süre sohbet ederken, çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız