SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Böyle Galibiyet İstemiyoruz"

0
Güncellendi - 2021-09-17 23:25:00
A- A+ PAYLAŞ

Deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 4-3 mağlup eden Fatih Karagümrük’te, karşılaşma sonrası konuşan Teknik Sorumlu Atılay Canel, “Biz böyle galibiyet istemiyoruz. Biz oyunu oyun gibi oynayıp üzerine koyarak seyircilere daha güzel bir oyun seyrettirmek istiyoruz” dedi.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atalay Canel, bugün deplasmanda aldıkları 3 puandan dolayı oyuncularını tebrik etti. Canel, “Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında 2-0 öne geçmemiz lazımken 17. dakikada geriye düştük akabinde orta sahamızdaki hatadan dolayı 2-0 geriye düştük. Buna rağmen oyundan düşmedik kendimizi toparladık ve golleri bulduk” dedi.

Kazandıkları için mutlu olduklarını ancak bu şekilde galibiyet istemediklerini belirten Canel, “Biz böyle galibiyet istemiyoruz. Biz oyunu oyun gibi oynayıp üzerine koyarak seyircilere daha güzel bir oyun seyrettirmek istiyoruz. Kazanacağımız çok şeyler var. Her hafta üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Malatya nın elinden 14 e 10 olarak zor kurtuldunuz, hakemler bütün Zurnaları hep size çaldı,birde konuşuyorsun, hakeme de karagümrük forması giydirmişler birde konuşuyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatyalı (2 yıl önce)
    Maçı staddan izleyen birisi olarak Maçın başından itibaren Hakem bozuntusu bütün kararları Karagümrük lehine kullandı. Çıkmış birde Teknikdirektör bozuntusu biz böyle maç kazanmak istemiyoruz diyor. Tamam ozaman delikanlıysan 3 puanı bize ver zaten haksız bir şekilde aldınız. Bu istanbul takımları süper lige çıkana kadar acından ölüyor. Daha sonra süper lige çıkınca piyango çıkmış gibi en pahalı futbolcuları alıyor. Bir de başında Süleyman hurma gibi birisi varsa 2 kere düşünülür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Hocam maçı çok okuyup ,iyi tahlil ettiniz.Gereken değişiklikleri zamanında yaptınız.Herkesin,takımımızın 3 golü atmasından sonra maçın böyle biteceğini düşündüğü anda ,skoru lehinize çevirmeyi bildiniz.Buna rağmen mütevazılığınızdan dolayında tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • O konuşsun Malatya teknik direktör süz ve kalecisiz oynadı.Teknik direktörü ve kalecisi olsaydı O bunları konuşabilir miydi acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hurriuet (2 yıl önce)
    Tebrik ederim hoca laf salatası kalabalığı yapmadan gördüğünü söylüyorsun
    0
    0
    Yanıtla