SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz de Kime Güveniyoruz, Baksanıza!."

0
Güncellendi - 2020-12-08 02:08:26
A- A+ PAYLAŞ

SINAV FİYASKOSUNA ÖĞRENCİLER TEPKİ GÖSTERDİ, REKTÖR 'KARALAMA' DEDİ!. İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)’nin, internet ortamında yapılan 2020-2021 ders yılı ara (vize) sınavlarında, yoğun biçimde yaşandığı ve öğrencileri mağdur ettiği ileri sürülen elektronik sınav sistemindeki sorunlara karşılık; Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın, twitter hesabında yayınladığı bir mesajla; sorun yaşadığını iddia eden öğrencileri, “Mesnetsiz karalama yapmakla” suçlaması, öğrencilerin büyük tepkisine yol açtı.

İİBF Yönetimi bile, Fakülte web sayfasında, sınavlar sırasında çok sayıda sorun yaşandığını ve bu sorunları yaşayan öğrencilerin şikâyetlerinin inceleneceğini, sistemden kaynaklı sorun yaşayanlara, mazeret sınavı hakkı tanınacağını duyururken, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın, İİBF sınavlarında her şeyin yolunda olduğu yönündeki açıklamasına ve öğrencileri suçlamasına, sınav mağduru İİBF öğrencileri tarafından sosyal medya üzerinden sert ve ironik cevaplar verildi.

Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın, yüzlerce öğrencinin yaşadığını ileri sürdüğü elektronik sınav sorunlarını yok sayarak, sorunu dile getiren öğrencileri, “Mesnetsiz karalama yapanlar” olarak itham etmesine, bir öğrenci şu karşılığı verdi: “Biz rektör adayı değiliz ki karalayalım. Biz sınavları “Yapılamamış” öğrencileriz. Sorunlarını dile getiren öğrencileri rektör olarak teskin etmeniz gerekirken karalamakla suçluyorsunuz. Sınav yapmayı başaramayıp haklı sitem eden bir grubu suçlama hakkını da sizde gördük”.

İİBF Sınav Sisteminden öğrencilere: “Cevaplarınız başarıyla kaydedilemedi”

İnönü Üniversitesi İİBF’de elektronik ortamda geçtiğimiz hafta içinde yapılan vize sınavlarında, sistem kaynaklı çok sayıda sorun yaşandı.

ALMS Sınav Uygulaması ile yapılan sınavlar sırasında, “Öğrencilerin sınava girememesi, sınav giriş ekranına ulaşılamaması, cevapların sistem kaynaklı olarak kaydedilmemesi, sınav sayfasının çalışmaması, 60 dakika verilen sınav süresinin 30 dakikada bitirilmesi, öğrencinin sınavdan atılması, sorulan soruların cevap şıklarının olmaması, sınav notunun hesaplanmaması, sınav notunun yanlış hesaplanması ve sınav notunun öğrenci tarafından görülmemesi” gibi sorunlar yaşandı.

Sınav ekranında, cevapları kaydedemeyen sistem, öğrencilerle adeta dalga geçerek, “Bazı cevaplarınız başarıyla kaydedilemedi”  uyarısını yaptı.

Başarısız olduğu ileri sürülen İİBF vize sınavı sonrası, yüzlerce öğrenci sosyal medyada, ekran görüntüleri eşliğinde, yaşadıkları sorunu dile getiren mesajlar yazdı ve çözüm istedi.

İİBF öğrencilerinin, twitterda #inonumagdur hastagi ile yayınladığı mesajlar, twitter Türkiye gündeminde bir süre tt bile oldu.

Rektör Kızılay, öğrencilerini ‘Mesnetsiz karalama yapmakla’ suçladı

Sosyal medyada tepkilerin giderek büyümesi ve yoğunlaşması üzerine, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, öğrencilerin sorunlarını dile getirmesini, “Mesnetsiz karalama” olarak niteleyen bir twitter mesajı yayınladı. Rektör Kızılay, İİBF vize sınavları konusunda her şeyin yolunda gittiğini, sınavların, öğrencilerin iddiasının aksine başarıyla tamamlandığını yazdı.

Kızılay’a göre, İİBF sınavları öylesine başarıyla yapılmış ki, sadece 1 öğrenci sorun bildirmiş ve İİBF Dekanlığı bu öğrencinin sorununu çözmüştü.

Bu sırada İİBF Dekanlığı çok sayıda sorun yaşandığını itiraf etti ve öğrencileri doğruladı

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın, İİBF vize sınavlarında yaşanan sorunları dile getiren öğrencileri ‘Mesnetsiz karalama yapmakla’ suçladığı sırada, İİBF Dekanlığı web sayfasında yayınlanan açıklamada, öğrencilerin iddiaları doğrulandı ve elektronik sınavlarda yaşanan sorunlar için mazeret sınavı hakkı verileceği açıklandı.

İİBF Dekanlığı tarafından, “Vize Sınavlarında Sorun Yaşayan Öğrencilerin Dikkatine” başlığı ile yayınlanan açıklamada, vize mağduru öğrenciler için şöyle denildi: “Fakültemizde yapılan vize sınavlarında bazı öğrencilerimizin sınava girememe, cevaplanan soru sayısında farklılık, sınav notunun hesaplanmaması yanlış hesaplanması veya öğrenci tarafından görülmemesi vb. gibi sorunlar yaşadığı bilgisi gelmektedir. Sorun yaşayan öğrenciler hangi dersin sınavında sorun yaşadığını varsa kanıtlarıyla (kanıt yoksa doğrudan sorunlarını iletebilirler) birlikte aşağıda verilen bölüm sorumlularına mail olarak atarlarsa vizeler bittikten sonra öğrencilerin belirttiği sorunlar incelenecek ve sistemsel sıkıntı yaşayan öğrencilere mazeret sınav hakkı verilecektir”.

Öğrencilerden Rektör Kızılay’a sert ve ironik cevaplar

İİBF Dekanlığının kendilerini doğrulamasına karşın, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın ‘Mesnetsiz karalama yapmakla’ suçladığı İnönü Üniversitesi İİBF öğrencileri, Rekötr Kızılay’ın twitterdaki mesajına sert ve ironik cevaplar verdi.

Prof. Dr. Kızılay’ın “Sevgili Öğrenciler, Bugün İİBF ara sınavları başarı ile yapılmıştır. Dekanlığa problem yaşayan bir öğrenci başvurmuş sorunu çözülmüştür. Mesnetsiz karalama yapan sosyal medya bilgilerine itibar etmeyiniz” şeklindeki tweet mesajına öğrencilerin verdiği cevaplardan bazıları şöyle:

@inonuguncel, Bir öğrenci başvurmamıştır bir öğrenci ancak ulaşabilmeyi başarmıştır hocam.

@CengizBaydemir, “Biz rektör adayı değiliz ki karalayalım. Biz sınavları "Yapılamamış" öğrencileriz. Sorunlarını dile getiren öğrencileri rektör olarak teskin etmeniz gerekirken karalamakla suçluyorsunuz. Sınav yapmayı başaramayıp haklı sitem eden bir grubu suçlama hakkını da sizde gördük”.

@inonuguncel, “İnönü Üniversitesi Öğrencileri MAĞDUR! Bugün yapılan sınavda öğrenciler soruları cevaplayamadı, sistem sürekli hata verdi, yetkililerden hiç birine ulaşılamadı ve sistem sınav sonunda puanlama yaptı maalesef tüm öğrenciler mağdur durumda.

@kapusuz_beraat, "Bende başvurdum her hangi bir sorunum çözülmedi sayın rektörüm.... Hocam buyrun sorun (ekran görüntüsü). Bir kişide oluşmuş dediniz ya, bu sorun olarak sayılmıyor mu? İnternetimde bir sıkıntı yoktu, ailem ben sınava gireyim diye wifiye dahi bağlanmadı, ama hatalı olan benim öyle mi? Sınavdan çıkıp kendi internetimi de kullandım bu arada, oradan vurmayın lütfen”.

@RamazanChe, “Karalama kampanyası öyle mi hocam? Onlarca gencin mağduriyetini "karalama kampanyası" olarak adlandırıyorsanız ve hala vicdanınız rahatsa hiç sorun yok!”.

@CengizBaydemir, "Mesnetli öğrencimiz kim hocam? 3000 twiti akşam gördünüz 1 öğrencinin çözüldüğünü biz mesnetsizler olarak görmedik. Aynı fakültedeyiz bize de bahsetmedi?”.

@betobaskann, “Mesnetsiz karalama mı hocam? Görseli bırakıyorum... Ayrıca yaşadığımız ilk mağduriyet değil ve biz bunlara alışmiycaz… Ve ben bu sınavdan 20 aldım kayıt edilmeyen cevaplardan. Ve sınav esnasında yardımda bulunacak birimlere, sınav esnasında ve sonrasında ulaşamadık #inönümağdur”.

@rumyby, "Tek yürek olduğumuz için bir demiş olabilir misiniz Hocam”.

@ajdaylayla, "Karalama kampanyası değil, bizzat yaşadığımız sorunların çözülmesi için sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Görünen o ki sesimize kulak tıkandığı yetmezmiş gibi birde mağduriyetimizin karalama kampanyası olduğu iddia ediliyor".

@uhese6, "Doğru söylüyosunuz, ben de evde boş boş duracağıma inönüyü karalayayım diyodum sayın rektörüm".

@Elzembozkurtt, "Bize de yazıklar olsun hocam inanır mısınız hem mağdur hem mesnetsiz karalama yapan insanlarız...".

@yohendisim, "Biz de kime güveniyoruz, baksanıza! Sonra neden bu öğrenciler bu kadar nefret ediyor, al örnek bir üninin rektörü öğrencinin yanında olma şeyi ancak bu kadar olursa, sonucu elbette öyle olur".

@reyhannertrk, "Bu sınavdan mağdur olupta sorunu çözülen o 1 kişi dediğiniz değerli arkadaşımızı gerçekten çok merak ettik hocam.Çünkü onlarca mağdur olan ben ve arkadaşlarım var fakat kimsenin umrunda bile değiliz. #inönümağdur".

@bulgusal, "Ha tamam pardon hocam rahatsız ettik halis görmüşüz meğer".

@zeliisdemir, "Hocam amacımız karalamak değildir. Hem derslerde hem sınavlarda sistem hata veriyor, sınavlarda sorularımız kaydedilmiyor , kaydedilen canlı derslerde ses kesiliyor ve bu saydıklarım sadece sistemsel sorunlarımız .. Dikkate almanız dileğimle saygılar hayırlı akşamlar ...".

@Serkanerdogan44, "Bir mi? galiba binlerce olacaktı efendim. Binlerce öğrenci bu sorunu yaşadı ve ilk sınavlarımız çöp oldu".

@beyazcicekk1, "Hocam karalama demişsiniz ama elimizde yaşadığımız sıkıntılara dair ekran görüntülerimiz mevcut, yönlendirildiğimiz yerlere başvurduk ancak sonuç alamadık. Lütfen bu zorlu süreçte bize sırt çevirmek yerine yanımızda olmayı deneyin çünkü ihtiyacımız var!".

@yorgun_bitik, "Mesnetsiz karalama mı?Onca öğrenci canları istedi diye mi böyle davrandı sizce hocam?Biz öğrencilerin hali geçen yıl da böyleydi.Bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı suçlanan hep bizler oluyoruz. Neden bir kere de olsa gerçekten öğrenci lehine kararlar alınmıyor üniversitede".

@ozbay_ruveyda, "Hocam bende başvurayım dekanlığa biri yönlendirsin rica ediyorum. Benim sorunum çözülmedi sınavım 0 olarak işlendi bu kadar öğrenci sorun yaşıyorken mağduriyetlerimizin giderilmemesinden şikayetçiyiz en azından mazeret haklı verilsin".

@yaabisege, "Magdur olmadigim için, deli gibi çalıştığım sınav sonrası babamı arayıp ağlaya ağlaya 100 dk denilen ve ancak ucu ucuna yetişen sınavın 30 dk yapıldığını sınav esnasında öğrendiğimizi anlattım, ne mesnetsiz bi karalama yazıklar olsun bana".

@Mehmetcakmak294, 40 kişilik sınıfta en az 20 kişi bu sorunu yaşadı sınavı tamamlamadan sınavdan atıldım.  O nasıl bir sistem Allah aşkına :(

@elifnur_444, "Hocam kanıtlarımızla birlikte mail attık hocalarımıza ama bir dönüş alamadık. Kanıtın olduğu yerde karalama olur mu ?".

@feyzagnc_, "Bir kişi mi hocam ? Hepimiz bir kişi için onca twiti atmadık. Hepimiz sorumlu hocalarımıza mail attık ama geri dönüş olmadı. Helal olsun o bir kişiye ki ulaşabilmiş".

@tatlibirhandis, "Ya, üç gün içinde bütün sınavlarım bitti ve ben sabahlara kadar uyumadan çalıştım bu sınavlara. Sonuç ne biliyor musunuz? Cevaplarım sistemin sıkıntısı yüzünden kaydedilmedi ve notlarım düştü ama aşırı güzel di mi uzaktan eğitim müthişşş".

@syfllah4, “Mesnetsiz karalama yapan sosyal medya bilgilerinden bir diğeri bu (ekran görüntüsü). Bir de hocam, öğrencilerinizi böyle itham etmek nasıl bir duygu acaba? Hani biz sizin öğrencileriniziz ya”.

@burcgezegeni, “Sorunları dile getirmek ne zamandan beri karalama sıfatını aldı? Madem ödev okuma zahmetinde bulunamayan hocalarımız var, öyleyse sınavı kısıtlı süreye sıkıştırmasaydınız. Madem sıkıştırdınız çözüm istiyoruz!!!”

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

GÖRSELLER: Yanıtları kaydedilmeyen öğrencilerin karşılaştıkları uyarılar

GÖRSEL: Öğrencilerin tepkilerine karşı rektörün sınavların başarıyla yapıldığı yolundaki mesajı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Unirotam (3 yıl önce)
    teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (3 yıl önce)
    X fakültesinde bir stajdan kopya cekilmiş ve haklı olarak stajı gecememis ögrenciler.Bir sonraki stajda kopya olayı yok ama yine çoğubırakılmış.Sayın rektör akademisyenleriniz objektif olsunlar duygusala bağlayıp,intikam alır gibi sınav yapmasınlar.Çalısan,milletine vatanına faydalı olmak isteyen,siz hocalarını seven,sayan öğrencilere dostane yaklaşın lütfen.Bu genclerin adalet duygusunu köreltmeyin.Hepsini aynı kefeye koymayın.Bizlerin ülke olarak özgüvenli,adaletli,hakkaniyetli bir nesile ihtiyacı varken bu tavırlar karşısında üzülüyoruz.Ögrenci dostu üniversite yönetimi bekliyoruz.Her elestiriyi cok ciddiye alıp, aşırı alınganlık uzerine yürütülen bir yaklasım var.Bu elestirileri olgunlukla,mizahla cevaplayacak bir yaklaşım daha iyi olmaz mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Malatya Haber e teşekkür.....inşallah objektif şekilde Malatya nin sorunlarını sadece 800 bin Malatya'nın menfaati için sürekli bu çizgide devam eder...Allah doğru olanı sever....siyasi çizgilere aldanmadan...kimsenin kimliğine makamına bakmadan cesurca haberlerin devamını bekliyoruz....siz yazdıkça düğümler çözülür....
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa demirtas (3 yıl önce)
    mesnetsiz diyecegine tek tek yardimci ol insanlara varki bi problem adamlar problem var diyo insanlar bu sartlarda okumaya calisiyo daha okulda adaletsizlik yasayinca nasil verim alinacak bu insanlardan yardimci olun ust pencereden bakmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu Reis (3 yıl önce)
    Ahmet Bey yanlış yapmayın lütfen sizi seviyoruz sayıyoruz, kendinizi başkalarının gölgesinden kurtarın, herşey makam mevki değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahil (3 yıl önce)
    Sayın rektörümüzden Allah razı olsun...Turkiyede ve dünyada ozel eğitimli çocuklara en çok önem veren her türlü destekte bulunan her türlü engelleri kaldiran ender rektorlerden birisidir...Padişahım sen çok yaşa...
    0
    0
    Yanıtla
  • önlem (3 yıl önce)
    sınavınızı kamera ile kayıda alsanız elinizde delil olur öğrenci kardeşlerim ...videosunu yetkililer ile paylaşırsınız o zaman gıkları çıkmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Roberto Carlos (3 yıl önce)
    Israil abd ve ingiletere nin oyunudur da demis mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • kul hakkı (3 yıl önce)
    Malatya Haber gerçekten kaliteli bir site takdir ediyorum bu satılmış basın gibi değil Örneğin ... 80 tl haberi yazdır ...50 TL ver haberi yazdır zaten diğerlerinde Ajanstan alır kendi haber yapmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahtsız Bedevi (3 yıl önce)
    Rektör bey kurumumuzda neden akademik ve idari personele esnek çalışma varken neden temizlik ve güvenlik personeline esnek çalışma yok bunu da geçtik temizlik ve güvenlik içinyıllık izinlerini neden durdunuz toplu sözleşme yapmamak için sendikayı neden mahkemeye verdiniz gücünüz garibana mı yetiyor zalimlerlerden olmayın bu yaptığınız zulümdür çünkü
    0
    0
    Yanıtla
  • MESNETSİZ (3 yıl önce)
    Öğrenciye değer verilmiyor keşke rektör seçilirken bazı ekstra kriterler getirilirse mesela vicdan gibi. 11 sınava girdim hepsi 4 günde. Ve o kadar az süre verildi ki. Onca emeğim çalışmam boşa gitti. Okulumuzdaki hocalar sanıyorki öğrenci dersten kalınca okul başarılı görünüyor. Aldığımız eğitm çok kalitesiz yüzyüzeykende böyleydi. Bir kaç hoca dışında geri kalanın tek amacı zor sınav yapıp öğrenciyi bırakmak. Sonra bununla övünecekler çünkü x hocanın dersinden bu kadar kişi kalmış vay be ne hocaymış!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (3 yıl önce)
    Yahu niyet okuyuculugu yapmışsınız syn rektör sosyal medya için mesnetsiz iddialardan bahsederken olayı öğrenciye indirgemişsiniz . Eleştirmek illa istiyorsanız yeni hizmete giren onkoloji hastanesinin yrd doç ve üstünde eksik akademik pers.sayısindan ,hastaneye giriş çıkış ücretinden bahsedebilirsiniz. Ahmet hoca da değerli öğrencilerimizde çözülmeyecek sorunlar değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elif Ebrar (3 yıl önce)Battal isimli kullanıcı yorumuna
    Güzel yağlıyorsunuz yarın bu yorumunuzla rektörlüğe başvurun direk araştırma görevlisi olarak başlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • MESNETSİZ (3 yıl önce)Battal isimli kullanıcı yorumuna
    Çözülmeyecek sorun değil ama rektörümüz çözmüyor hiçbir öğrencisini ciddiye almıyor ve dolaylı yolla kendi öğrencilerine yalancı diyor. Çok yazık size göre hava hoş ama bütün stres ve sıkıntıyı çeken bizleriz. Yazacağı 2 cümle şey: ''Sevgili öğrencilerimiz sınavlarda yaşadığınız sorunları gidereceğiz, biz sizi hiçbir zaman mağdur etmeyiz.'' Ama yazdıklarına bakarsak öğrencilerin yanında duracağına karşısında durmayı tercih ediyor. Hiçbir zamanda sorunlarımız çözülmüyor kendisi bizleri ciddiye bile almıyor. Sonbahar fotoğrafları paylaşmaya devammm
    0
    0
    Yanıtla
  • selim (3 yıl önce)
    Öncelikle şunu söylemeliyim; İnönü Üniversitesi atıf sıralaması vb konularda baya gerilerde; dünya sıralamasında 1981. Türkiye sıralamasında 47. örnek verelim; Fırat Üniversitesi :29. Yüzüncüyıl Üniversitesi: 40. Erciyes Üniversitesi: 43. Harran üniversitesi:44. Gaziantep Üniversitesi:19. sırada çevre illerimizden belirgin bir şekilde gerideyiz. Belki aklımıza şu gelir ödenek mi verilmiyor üniversitemizin bir eksiği mi var ödenek sıralamasında 24. sırada yani yaptığı çalışma araştırma sıralamasına göre mantıken 24 ün altına düşmemesi lazım çünkü devletimizin en çok para verdiği 24. üniversitedir. ayrılan ödenek 2021 yılı için 656 milyon tl dir. Sonuç olarak insanların mesleklerinde iyi olması yöneticiliklerinin de iyi olduğu anlamına gelmez. Kafamda rektör adayı yok, bana göre üniversitede sert bir şekilde performans sistemine geçilmeli, öğrenci memnunuiyeti ön plana alınmalı ve bilimsel araştırma yapan akademisyenlerin arkasında sağlam durulmalı. kadro alımlarında liyakat ve başarı kıstas alınmalı. Saygılarımla. Kaynaklar: https://www.webometrics.info/en/Asia/Turkey https://www.unibilgi.net/2021-universitelere-ayrilan-odenekler/
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (3 yıl önce)
    Hiç kimse Ahmet Kızılay a güvenmesin.2.döneme atamadan önce konuştuğu ile atandıktan sonraki davranışları ile konuşmaları tamamen değişti. Nasılsa atandım. Daha rahatım verdiğim sözler de önemli değil. Diye düşünüyor. Ama öyle değil işte herşey ama herşey yerine ulaşıyor. Zaten Bi danışmanı ile Bi yrd. cısı kendilerini üniversite nin kralı zannediyorlar. Onları Bu duruma getiren Rektör. Ama Rektör onlardan dolayı çok aşırı tepki ve nefret alıyor. Zaten o iki kişi nin nereye hizmet ettiğini herhalde Bi Rektör bey bilmiyor galiba. Onun için hiç güven vermiyor. Ama Allah büyük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Husumetli Haber (3 yıl önce)
    Bu sitenin bu rektörle bir alıp veremediği var bence onu haber yapın bilelim malatyada türkiyede tüm yöneticiler tam bu adam sıkıntı gibi göstermekten vazgeçin
    0
    0
    Yanıtla
  • talha (3 yıl önce)
    Mezun olmama rağmen bu durumları son döneminde yaşayan biri olarak koskoca bir rektörün bu denli bir açıklama yapması, İnönü ve Turgut Özal da olan problemlerin göz ardı edilmesi, çok etik, saygılı ve onure edicidir teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kış gülü (3 yıl önce)
    Rektör bey. Üniversite yi üç dört tane çok bilmiş e (aslında boş adamlar) teslim etmiş. Kendisini bu kişiler ellerine almışlar istedikleri gibi vurup çeviriyorlar Rektör bey de bazen çıkıyor böyle mesnetsiz çıkışlar yapıyor. Rektör bey önce kendisine zarar veren etrafını temizlesin. Sonra öğrenci lleri karalasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • İnönü Güncel (3 yıl önce)
    Gerçekten öğrencilerle dalga geçiliyor biz ne çabalar veriyoruz sınavda yüksek not alabilmek için fakat yaşadığımız her şey malatyahaber.com çok açık ve net şekilde yazılmıştır. Rektörümüz ne zaman sorun yaşasak çözüm mesajı atmak yerine ya kampüsten manzara paylaşıyor ya da bizi azarlıyor. Sesimize ses olduğunuz için teşekkür ederiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kaysıcı (3 yıl önce)
    Orduzu Şanlıkaya’ya doğalgaz ne zaman geliyor. (Okuyucular mazur görsün sesimizi duyurmaya çalışıyoruz bu şekilde )
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Sayın rektör her zaman böyle. Genelde kendi ile ilgili iddialar olunca da böyle davranıyor. Böyle duruma Malatyalılar "Huyu kurusun" der :D
    0
    0
    Yanıtla
  • mesnetli (3 yıl önce)
    tıp fakültesinde yüz yüze sınav olmasın
    0
    0
    Yanıtla