SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

“Biz Güçlü Bir Milletiz ve Bu Zor Günleri Aşacağız”

“Biz Güçlü Bir Milletiz ve Bu Zor Günleri Aşacağız”
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Dr. Şanal Tosun, Türkiye’nin ve Malatya’nın büyük felaket sonrasında zor günler yaşadığını vurgularken, ”Biz güçlü bir milletiz ve bu zor günleri aşacağız. “dedi.

14 Mayıs milletvekilliği  genel seçimleri için AKP’den Malatya milletvekili aday adayı olan Dr. Şanal Tosun, son dönemlerde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerken, bu sorunların güçlü Ak Parti iktidarı ile aşılacağını vurguladı. Dr. Tosun, “ Pandemi, ekonomik sıkıntılar ve ardından 6 şubat tarihinde 11 ilimizi yıkan asrın felaketi. Gerçekten çok zorlu bir dönemden geçiyoruz. Türkiye’nin ve bölgenin en kısa sürede ayağa kalkması en büyük isteğimiz. Halkımız Ak Parti iktidarına inanıyor ve güveniyor. Sıkıntıların Ak Parti iktidarı ile çözülebileceğini biliyor. 14 Mayıs seçimleri Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli. Ben Malatya’yı yıkımdan sonra adım adım gezdim. Gördüğümüz her tablo yüreğimizi kanattı. Malatya’nın çok kısa sürede daha güçlü bir şekilde ayağa kalkması ve eski günlerine geri dönmesi lazım. Şehirden ayrılan hemşehrilerimizin geri dönmesini sağlayacak projeleri hayata geçirmeliyiz. Biz güçlü bir milletiz ve bu zor günleri aşacağız. Seçimlerde güçlü çıkacak iktidarımız, ‘Türkiye Yüzyılı’ projesini güçlü adımlarla ilerletecektir” şeklinde konuştu.

DR. ŞANAL TOSUN KİMDİR?
1958 yılında Malatya’da doğan Dr. Şanal Tosun, ilk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladı. 1985 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzun yıllar  askeri sağlık kurumlarında görevler aldı. Sağlık Bakanlığı’na geçtikten sonra  Hakkari’de Sağlık İl Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Dr. Tosun, 11 yıl bu bölgede farklı görevlerle hizmet verdi.

2003 yılında Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Protokol, Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu Baştabip Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Şanal Tosun, 2007 ve 2015 ‘de  Ak Partiden aday adayı oldu. 2011’de Ak Parti’den 6. sıra milletvekili adayı olarak seçimlere katıldı.

2011 yılında Sağlık Bakanlığı Müsteşar yardımcısı olan Dr. Tosun, MASTOB, MAFED ve Malatya Eğitim Vakfı gibi Sivil toplum kuruluşlarında yer aldı. Sağlık alanında da (SAYED- BİDDER – SASOMER ) önemli sivil toplum kuruluşların da üyeliği olan Dr. Şanal Tosun, Ankara Koru Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi iken aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gerçek Malatyalı (1 yıl önce)
    Halkın içinden gelen gerçek Malatyalı,Malatya sevdalısı,tebdili mekanda ferahlık oluyorsa,tebdili vekilde de ferahlık olacaktır.Küçük dağları ben yarattım demeyen insanlara çok uzak kaldık umarım bu seçimde liyakat esas alınır ve böyle güzel insanlara temsil fırsatı verilir.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • bu ülkeyi hep çok sevenler batırdı batıracak kadar sevmesinler ne olur
    %67
    %33
    Yanıtla
  • sende zengin ol (1 yıl önce)
    akp nin yanından geçen zengin oldu senin neyin eksik sen de zengin ol
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Aslan (1 yıl önce)
    Sinan Oğan diyor Dün gece 100 bin Suriyeli vatandaşlığa geçmiş suriyelileride gez Dr bey oy verirler sana .
    %45
    %55
    Yanıtla