SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Guilherme Sözleşmeli Futbolcumuz"

0
Güncellendi - 2020-01-12 23:05:35
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, “Guilherme sözleşmeli futbolcumuz ve antrenmanlara devam ediyor. Şuanda Guilherme’yle alakalı farklı bir gündem yok” dedi.

Antalya kampında takımın çalışmalarını yakından takip eden Çelikel, Guilherme Costa Marques’in hala takımın futbolcusu olduğunu söyledi. 

Çelikel, Guilherme’nin transferiyle ilgili gündem olduğunu kaydederek, “Biz, Guilherme’yi Malatya’da görmek istiyoruz” dedi. 

Brezilyalı oyuncuyla ilgili çıkan transfer haberlerine cevap veren Çelikel, şunları söyledi: “Başkanımız şunu demişti; ‘Guilherme’yi büyük yakım isterse bizde hem onun hem de takımın menfaatleri yönünde önünü açarız.’ Yönetim olarak dünde bugünde aynısını söylüyoruz. Beşiktaş ile alakalı bazı gelişmeler oldu. Başkanımız gerekli açıklamaları oldu. ‘Etik olan bizim görüşme yapmaları’ dedik. Yine aynı noktadayız çünkü doğrusu budur.” 

Çelikel, iki kulübün karşılıklı konuşması gerektiğini ifade ederek, “Guilherme bizim kampımızda, kadromuzda. Çalışmalarını sürdürüyor. Guilherme’yle alakalı şuan reel bir durum yok. Etik kurallar çerçevesinde Guilherme’nin kulüp olarak menfaatlerimiz doğrultusunda zaten önünü açmak istiyoruz. Böyle bir gündem yokken de söyledik. Guilherme her gittiği kulübe faydalı olabilecek bir futbolcumuz. Guilherme sözleşmeli futbolcumuz ve antrenmanlara devam ediyor. Şuanda Guilherme’yle alakalı farklı bir gündem yok” şeklinde konuştu. 

Taraftarlardan yönetime güvenmelerini isteyen Çelikel, “Kulüp menfaatimiz neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Guilherme tabi ki çok değerli bir futbolcu ama kulüp menfaatleri, kulübün finansal dengeleri inanın ondan çok daha üst seviyede. O yüzden kulüp menfaatlerini göz önünde bulundurarak hamleler yapıyoruz” diye konuştu. 

Çelikel, Beşiktaş’ın Guilherme ile ilgili tutumuna ilişkin ise şunları söyledi:

“Büyük kulüpler futbolcuları daha rahat isteyebilir. Biz, Anadolu kulüpleri de futbolcunun kafası karışacağına önünü açma taraftarı olmalıyız. Guilherme iyi, karakterli ve faydalı bir futbolcu. Malatya’ya gelmeden önce kendisine daha yüksek bir teklif gelmesine rağmen Malatyaspor’u tercih etti. Onun Malatya’ya olan bakışını bize gösterdi. Bizde Guilherme’nin bu bakışını bildiğimiz için tabi ki sözümüzde durmalıyız. Biz, etik olan kurallara takıldık. Malatya’yı, Beşiktaş kulübünün yetkilileri arayıp en azından bilgilendirme açısından konuşmaları lazımdı. Guilherme’yle alakalı şuan reel bir durum yok. Sözleşmede geçen bir madde olabilir ama Guilherme’yle ilgili endi kulübüyle aramızda yapmış olduğumuz bir anlaşmada var. Biz bunları söylerken, kiralık bir futbolcu ama nihayetinde biz bu gündemi oluştururken kulüp menfaatlerini konuşuyoruz. Guilherme’nin önünü kapatmak ya da Beşiktaş almasın demiyoruz. Her şey etik kurallar kapsamında iki kulübünde menfaati çerçevesinde yapalım diyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Süleyman (4 yıl önce)
    Elin Sinoplusunu getirmiş yönetici yapmışlar adamcağız maşallah resimde 3 sandalyeye sığmıyor, ağa gibi geriniyor, otellerde Malatyaspor parasıyla veya namıyla boy boy fotoğraf paylaşıyor futbolcu elden gidiyor haberleri yok acaba neden? Ya Malatya dan Malatyalı adam gibi yönetici bulamamışlar yada kendi yardakçılarını yönetime almışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • nihat (4 yıl önce)
    hani derler ya. Bunu bize söylüyorsun tamam, başka yerde konuşma, ayıptır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Siz varya şaşkının önde gidenisiniz.Zavallısınız.Dünyadan haberiniz yok.Sivasa bakında takım nasıl yönetilir öğrenin.İnsan utanır.Koca Malatya şehrini ve takımını düşürdüğünüz hale bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliseydi (4 yıl önce)
    Bu yönetim mantığıyla ptt ligine döneriz emin olun malatyaspor gibi bir markayı sahiplenecek bir yönetime ihtiyaç var
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin kaya çağlayan gibi mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Rahmi (4 yıl önce)
    Malatya limi taniyan varmi, bende cok süphelendim Adil bey sanki kobani spor dan yükselmis gelmis , Allaha emanet gidiyoruz senelerdir futbol sifir Finans kazik Insallah yakinds ne boyaymis cikar meydana
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Kardeşim o zaman sizdeki mantık şu.Biz İstanbul takımlarının altyapısıyız.Ne için mücadele ediyoruz.Onlarada söyleyin kuracağınız alt yapı tesisleri ni onlar karşılasın.Biraz iş yapanı satın, sonrada onların çapsız topçuları toplayın.Sizin seyirciye falanda ihtiyacınız yok zaten.Deli dana gibi koş, şansa bir gol at üstüne yat.Takımda sizin olsun.Kombine isteyen varsa devredilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (4 yıl önce)
    Biraz akıllı olsalar neler kazanacaklar...ama vizyon altyapı itibar bu kadar...aleksic...azubuke...boutaip......sadik..ertac... hangisinin yeri dolduki....bununda dolacak...olan bize olacak yine....yönetim aciz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Satın adamı sonra konuşun.KARDEŞİM MALATYA SPORDA MALATYALI OLMAYANLAR BIRAKIP GİTSİN.özellikle büyük yazdım.Malatyalı olunmaz malatyalı doğulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    40.000 Avro yu kaptığınız zaman söyleyin bizde bayram yapalım!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (4 yıl önce)
    Mesele guliherme degil yillik aldigi 800 bin euro bu adamin malatyadan 1.2 milyon eoru alacagi var adil efendi bundan kurtulmak icin herkese satar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Doğru söylüyor.Çarşambaya kadar bizde görünüyor.Çarşamba günü imza var.Ogün de Beşiktaşın futbolcusu olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (4 yıl önce)
    40 bin avrooo alın doya doya harcayın başkan istifa etmeden o stada gidersem. Cilerme önemli değil yaptığınızı içime sindiremiyorum... Malatya başkanı mikrofonu kim tutsa fb bjk. Gelin verem diye yalvardı... Başkan Seni çok seviyorum ama neolaydı sözleşmeyi. Güzel yapaydın... 100 tane cilerme. Sana feda olsun. Aklıma gelirse nasıl böyle sözleşme olur inanamıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şazi (4 yıl önce)
    Bu nasıl basın sözcüsü yaa haberi yok yada dalga geçiyoo
    0
    0
    Yanıtla
  • Çap meselesi kim bunlar adil gevrek in yakinlari kulupte adamin ciftliği olmuş yeğeni sosyal medyada Büyuk Malatyaspor taraftarıni tehdit ediyor adil gevrek aleyhine yapılan yorumlara
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Allah bunlars akıl fikir versin başkan desen kendinden kulüpten bir haber basın sözcüsü dedikleri zat ne yeterliliği var açıkcası amatör de olamaz bunlardan ne yönetimden ne başkani ne basın sözcüsü açıkcası Malatya yı rezil eden bu işten anlamayan kişiler
    0
    0
    Yanıtla
  • 40 Bin Avro'ya çok ihtiyaçları varmış anlaşılan. Ders olarak okutulacak bir sözleşme yapmışlar. Eğer başkan sözleşmeyi okumamışsa O sözleşmeyi hazırlayan kim ise umarım bugün görevinden ayrılmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Okumayı biliyor olabilir ama hayatinda kitap okumadığı Türkçe sözlüğü en kısa sürede okumalı iki kelime bir araya getiremiyor Malatya yı temsil ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Quilherme 40 bin euro ya gidiyor futbol oynamafan idmana dahi çıkmayan Dia bu kulüpten 900 bin euro alıyorr bu utançta bize yeter bu yönetime tek sözüm siz amatör takim bile yonetecek meziyette değilsiniz
    0
    0
    Yanıtla