SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bize Umut Verdi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:59:13
A- A+ PAYLAŞ
Protestan Kiliseler Derneği Genel Sekreteri Umut Şahin, ''Zirve Yayınevi'' cinayetlerine ilişkin hazırlanan iddianamenin mahkemeye sunulmasına ilgili, ''Umutsuz değiliz, bu yeni süreç bize bu davanın çözüleceğine dair umut verdi'' dedi. 
     
Şahin, Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı İsmail Aksoy'un hazırladığı 761 sayfalık toplam 19 sanıklı iddianamenin Malatya Özel Yetkili 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulmasıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, gerçeğin ortaya çıkmasını istediklerini söyledi. 
     
Davanın başından beri, avukatlar ve mahkeme heyetinin büyük bir titizlikle çalıştığını dile getiren Şahin, şöyle konuştu: 
     
''Umut ediyoruz ki, detaylı, güzel, kuşkuya yer bırakmayan bir iddianame olmuştur. Amacımız kimsenin ceza almasından çok gerçeğin ortaya çıkmasıdır. Umutsuz değiliz, bu yeni süreç bize bu davanın çözüleceğine dair umut verdi. Titizlikle davanın başından beri çalışan avukat arkadaşlarımıza, mahkeme heyetine teşekkür ediyoruz.'' 
     
Malatya'da 18 Nisan 2007'de Zirve Yayınevi'nde çalışan Alman uyruklu Tilman Ekkehart Geske ile Necati Aydın ve Uğur Yüksel bıçaklanarak öldürülmüştü. Zirve Yayınevi cinayetleriyle ilgili açılan mevcut davada, 6'sı tutuklu 9 sanık yargılanıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.174 saniye