SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Adımıza Sezonun En Kötü Maçıydı"

0
Güncellendi - 2019-12-21 18:33:51
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın, “İç sahada bu kadar kötü oynayıp, rakibe bu kadar müsaade etmek, bireysel hatalar yapmak doğru bir oyun değil. Bugün doğru oyunu oynayamadık, rakip daha doğru bir oyun oynadı. Kazanmak için doğru bir oyun oynadılar, biz buna cevap veremedik” dedi.

Yalçın, 2-0 mağlup oldukları Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, “Bizim adımıza sezonun en kötü maçıydı diyebilirim. Oyunun tamamına baktığımızda rakip bizden çok daha konsantreydi, müsabakaya bizden çok daha iyi hazırlanmışlardı. Bu oyunun tamamında çok net görüldü. Bana göre ön tarafta üretkenlik anlamında çok sıkıntı yaşadık, üretemedik. Arka tarafta çok basit hatalar yaptık” dedi.

Yedikleri ikinci golde oyuncuların bireysel basit hataların gol yemelerine sebep olduğunu ifade eden Yalçın, “Sezon içerisinde böyle müsabakalar oluyor. Tabi ki kazanmak istiyorduk ama Malatyaspor olarak bugün oynanan müsabakayı en kısa sürede unutmak zorundayız. O yüzden haftaya önemli bir maçımız var. Bu maçı unutup, hatalarımızdan ders çıkarıp, önümüzdeki maça hazırlanacağız” diye konuştu.

Yalçın, bir gazetecinin ‘Üst üste sakatlıklar yaşadınız. Bu kadro kurmanızda da etkili oldu. Bu noktada transferle ilgili nasıl bir süreç izleyeceksiniz?’ sorusuna, “Mina yoktu, İssam ve Acquah sakattı. Beşiktaş ve Keçiörengücü maçlarında iki oyuncumuz sakatlandı. Oynayan oyuncularımızın olmayışı da oyun anlayışımızı etkiledi diyebilirim ama iç sahada bu kadar kötü oynamamalıyız. Bu bizim için değil herkes için geçerli. İç sahada bu kadar kötü oynayıp, rakibe bu kadar müsaade etmek, bireysel hatalar yapmak doğru bir oyun değil. Bugün doğru oyunu oynayamadık, rakip daha doğru bir oyun oynadı. Kazanmak için doğru bir oyun oynadılar, biz buna cevap veremedik. Bilemiyorum tabi deplasmanda büyük takıma karşı kazanınca oyuncularımızda bir rehavet oluşmuş olabilir ya da altıncı gün ve üçüncü maçı oynadık, o da olabilir. Transfer konusunda yönetimle görüştük. Devre arasında tabi ki bizde bir şeyler yapmak istiyoruz. İmkanlarımız el verirse 1-2 oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • MALATYALI (4 yıl önce)
    Aylardır Mina gibi bir stoperi oynatmayıp yerine Mustafa Akbaşı ısrarla oynatan, Hadebe gibi hızlı müdahale yeteneği yüksek bir stoper yerine asıl mevkisinde daha faydalı oynayan Robini stopere çeken, Maç boyunca sadece tribünlere oynayıp şov yapan bütün topları ezen mücadele etmeyen Jahovici her maç ısrarla ilk 11 de oynatan, acquah gibi bir oyuncuyu gui ile tartıştı diye ilk 11de sahaya sürmeyen ki bu sorunu çözmesi gereken kendisi ve her demecinde, biz anadolu takımıyız deyip takımı küçümseyen ve 10'luk hedefi koyan SERGEN YALÇIN' ın eseridir tüm bunlar. Şu an kadro kalitesi olarak ilk 5'e çok rahat oynayabilecek bir takım var ortada. Hangi anadolu takımı bu kadar yetenekli oyunculara ve bu kadar geniş bir kadroya sahip. Her maç farklı bir 11 çıkartıyor . Önce savunacaksın arkadaş. Bu kadar basit ve bu kadar çok gol yiyorsun ortada büyük bir sorun var demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (4 yıl önce)
    Sergen hocanın kalitesine diyecek bişe yok ama kaç maçtır ideal kadroyu oluşturamıyor maçı okuyamıyor. rize maçında mustafa akbaş yerine robin, kupa maçında yorulmuş fofana yerine de bifouma ile başlanması gerektiğine kimse karşı çıkmaz heralde. aslında mücadelenin kırılmasını bunlar getiriyor. tabi tek suç hocada değil oyunculara baktığımızda gerçekten koşu mücadele yok. Gökhan bireysel yeteneklerini öne çıkarmak isteyen bir oyuncu. bunu çok yapıyor ve çok top kaybı yapıyor. ikinci golde gördük. aynısını mina da yapıyordu ileri çıkıyor çalım atmaya çalışıyor top kaybında ödümüz kopuyordu. ama Beşiktaş maçında mina üstüne düşeni yaptı ve sonuç ortada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Sayin hocam her yenilgiden sonra hatalarimizi telafi edecegiz diyorsunuz ama bir turlu.edemiyorsunuz.Sivas macinda yedigimiz golde bire birde Mustafa Akbas a yardim gitmiyor rahat bir orta 3 kisi arasinda kafa ve gol.Rize macinda Ozer geciliyorhemen arkasina kademe yapilmayip seyrediliyor sonuc rakip golu atiyor.Ben bu hatalarin tekrarini kabullenemiyorum.Oysa Gokhan Tore ninki gibi hatalar futbolun icinde var
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer (4 yıl önce)
    Hocam yakıştıramadım yakıştıramadım birismail kartalın takımın aboyun eğmek.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer (4 yıl önce)
    Hocam ata sözüdür HızılGidenAtın tersi seyrek düşer sergen hoca seninda aynısı oldu iki gazeteci şişirdi yok beşiktaş halına razı ola kanat getir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Evet sayın hocam dediğiniz gibi sezonun en kötü maçıydı bizim için. İkinci gölü yediğimizde maçın bitimine uzatmalarla birlikte yaklaşık 20 dakika varken futbolcular sonucu kabullenip oynamayı bıraktı. Aslında futbolcularımız ilk yarıyı çoktan bitirmiş kafalarında. En son adam gibi oynadıkları Kayseri maçı var. Ondan sonra aldığımız tek galibiyet Beşiktaş maçı. 86 dakika hiç pozisyonumuz yokken alınan galibiyet aslında haftalardır süren kötü gidişatın üzerini örttü. Ama hemen bir hafta sonra şapka düştü kel göründü. Bireysel hataları konuşmanın artık hiçbir anlamı yoktur. Birisi söylesin Rize maçında şu futbolcumuz iyiydi diye. Takım mücadele etmeyi, koşmayı bırakmış. Aklımda kalan bir pozisyonda top Bifouma'dayken etrafında 5 tane Rizeli futbolcu vardı. Resmen adamı ablukaya almışlardı. Maçı bu yüzden kazandılar. Söylediğim bu örneğin benzeri sahada defalarca yaşandı. İddia ediyorum süper ligde ilk sıradaki Sivas'la son sıradaki Kayseri arasındaki tek fark mücadele etmek, daha çok koşmak. Sivas'ta daha yetenekli iki oyuncu bir takıma bu başarıyı getiremez. Öyle olsa 4 büyük takım ligin tozunu atardı. Onlarda çok daha fazla sayıda yetenekli oyuncu var ama maç sahada mücadele ile kazanılmakta. Yani takım olduğun zaman başarı gelmekte. Malatyaspor'da son 7 maçta olmayan da bu. Yoksa bireysel olarak ilk golde Özer adamını kaçırdı, ikinci golde Gökhan topu kaptırdı, Jahoviç kafa topunu kaleciye nişanladı, Fofan'a 3 metreden topu auta attı gibi serzenişlerde bulunmanın çok bir anlamı yok artık. Çünkü haftalardır hep bireysel hatalardan, formsuzluktan bahsediyoruz ama hoca farklı futbolculara şans veriyor fakat sonuç değişmiyor. Kendi sahamızda daha maçın 5. dakikasında yediğimiz gole karşılık veremeyişimizi başka türlü açıklayamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok güzel tespitler bunlar. İnşallah ders alırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Takımın en büyük eksikliği ruh. Kazanmak isteyen bir takım yoktu son maçta. Öncekilerde bir mücadele vardı. Mesela Gençlerbirliği maçında kazanmak için bastıran bir takım vardı. Kasımpaşa maçında da aynı şekilde son dakika yenen goller işi bozdu. O maçlardan sonra motivasyon kayboldu. Ancak Sivas ve Rize maçlarındaki manzara kötüydü. Sanırım bize bu kadar yeter diyorlar. Sergen hoca da bunu dile getiriyor zaten. Beklentimizin yüksek olması da etkiliyor. İnşallah tedbir alınır. Malatyasporumuz daha iyisini hakediyor. Sabretmek ve desteğe devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Bence bu maç tff nin kazığı rize salı günü kupa macı oynadi biz carşanba günü onlar birgun daha fazla dinlendi
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Beşiktaş maçında galip gelince açiklama yapan başkan dün yerinde yoktu nerdeydi acaba 150 bin lirayı kendi odesin kulüp değil
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Malatyasporun ilk küme düştüğü 1989-1990 sezonda da işler başlangıçta iyi gidiyordu. Şampiyonluğa oynayan takımlarla kümede düşecek takımlar arasında fazla bir puan farkı yoktu. Son iki maçta bile Malatyaspor un küme düşmesini kimse düşünmüyordu. Son iki maçlar öyle sonuçlarla bitti ki hesapta olmamasına rağmen Malatyaspor küme düştü. Bu sezon o sezona çok benziyor devre arasında gerekli takviyelerin yapılması gerekiyor.Tekrar süper lige çıkmak bundan sonra çok zor olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle bu gidiş geçen yılki Bursaspor a da çok benziyor takimda arkadaşlık mücadele disiplin hiçbiri yok açıkcası bu lig Sergen Yalçın bitmez bu zihniyetteki yönetimle küme düşmek hayal değil bi gerçek
    0
    0
    Yanıtla
  • FUAT AKKOYUN (4 yıl önce)
    selam gardaşlar(olumsuz değil ,ruhsuz adeta takım düşsün diye çırpınan .... sizler bu selama dahil değilsiniz. takıma gelince beşiktaşı yenmenin rehaveti kupa maçı da eklenince performans hak getire. tüm takımların yaşadığı bir süreç ,bekleme de kalın. BU TAKIM EN AZINDA İLK SEKİZDE OLACAK,GARANTİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (4 yıl önce)
    Sayın başkanım bu takım bundan sonra sergen yalcinla gitmez...bu kadar saçma bir kadroyla sahaya çıkan sahada oynanan futbolu görüp hicbir tedbir almayan o soğukta o yolu göze alıp gelen seyirciye saygısı olmayan bir futbol ve futbolcu grubunu oynatan bir hoca artık misyonunu tamamlamıştır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Aquah gökhan gılmerme bifuma jahoviç hadebe farnolle chebake işte bu 8 kişi takımın asıl iskeleti bunun dışında mustafa akbaş sakıp erkan murat fofana ancak yedek olur.yani malatya sporun 3 tane transfere ihtiyacı var bir sol bek bir sağ açık birde ön libero gerisi yalan hoca ne yapsın gılhermenin aklı karışık aquah ın morali bozuk jahoviçe top gelmiyor farnolle defanstan destek alamıyor bizim takım sürekli hücum yapacak bir takım değil ama devreyi 24 puan ile bitirirlerse büyük başarı diğer devredede 16 puan alırlar 40 puanla 12 sıralarda bitirir bu takım fazla bekleyişlere girmeyin olacagı buymuş
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Yahu yorumlara bakıyorum sergen hoca hedef halinde ! Sergen hoca bu eleştirileri hak etmiyor bir defa alternatifli bir kadro yok hocanın elinde o da elinde ki kadrodan maksimum faydalanmaya çalışıyor ve arada bu kazalar oluyor bu sergen hoca geçen hafta sabır ve akılla resmen beşiktaş'a futbol dersi vermiştir kabul edelim etmeyelim sergen hoca başarılıdır ve erol hoca'dan sonra adil gevreğin ikici şansıdır.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Ya hoca besiktas a mi gidiyorsun nereye gidiyorsan git. Biz Erol bulut u istiyoruz. Ali Ravci bile bu takima daha cok puan yaptirirdi. Erol hoca nin elinde bu kadro olsa liderdik su an. Erol bulut gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca da ve futbolcular da konsantrasyon eksikliği var kulüpte anlaşilan hiçbirşey yolunda gitmiyor futbolcu oynamıyorsa hoca napsin ali ravcı ile lige baslansaydi şuan kumeye bile düşmüştük ali ravci nin hayatinda bir kac mac yenimalatyaspor antrenörlüğü var o da zorunluluktan ne tecrübesi var teknik heyetlikmi yapmış gitsin yesilyurt belediyespor u çalıştırsın o kapasite yokk
    0
    0
    Yanıtla
  • sende başka takım taraftarlığına git kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Beşiktaş galibiyetinin hiç bir anlamı kalmadı şu Antep maçına çık adam gibi oyun oynat sonrada yolun açık olsun istikrar yok ciddiyet yok disiplin yok büyük takımlardan puan al evin de de 3. Mağlubiyet ayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • Feyzullah (4 yıl önce)
    Yıllarca simitçilik yaptım, hiç bu kadar günlük, taze, sıcak, çıtır çıtır gevrek simitleri bir arada görmedim. Haydi beyler koşun. Günlük, taze, sıcak, çıtır çıtır gevrek simitlerimiz bitmeden, tükenmeden hemen alın. Alan bir pişman, almayan bin pişman olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence bu biraz dalga geçermiş gibi olmuş baskana sonsuz saygımiz var
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin (4 yıl önce)
    Sayin hocam neden kaybettiniz biliyonuzmu soyluyeyim 1 takimda ruh yok takimda disiplin yok takimda kenetlenme yok bisiidaha oyluyeyim takim bronşit olmus alim allah boyle giderse astima ordanda koha ya doner aha sana topcuya bisi olurmu olmaz niyemi onuda soyluyeyimmi takim duser hoca gider kimin umrunda takim dusmus kimin umrunda taraftar hocaya kusmus
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Akli olandan bu takıma sahaya futbol oynamaya çıkmayan futbolcuları Antep deplasmanina izlemeye gitmez çünkü bunlardan olmaz ilkyarıyi kafalarinda bitirmişler takımda iyiye giden birsey yok bu çok açik ortada Adıl Gevrek ve is bilmez yönetimi bu takımi bu zihniyetle belki bu yıl belkide gelecek yıl açik ara kümeye düşürürrr
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Aquah bu takımda büyük bir boşluğu doldurdu.hem chabek in hem de sakıbın eksiklerini doldurdu.adeta orta sahamıza ilaç gibi geldi.ancak ileri uçda jahoviç adeta yaylada geziyor.bir penaltı verilsede atsam diye bekliyor.Donald zaten evlere şenlik.böylede istikrar gelmiyor.şans faktörü her zaman yanımızda olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (4 yıl önce)
    Artık maça gitmek istemiyorum Ciddiyetden yoksun,her hafta farklı kadro ve sonuç hüsran.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende gitmiyicem kombinem var isteyen arkadaslara transfer yaparim değmez yazik günah 1 saat yol gidiyoruz 1 saat dön 2buçuk saat stad da sogukta don rezil ol o da daniskası ayıp yazık gunahhh
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    Takımın karizması çizildi. Bundan sonra bu takımdan, yöneticisinden, Hocasından birşey beklemeyin. Benden demesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pöturge (4 yıl önce)
    Ya bırak sergen yalçın.. Mina varken kaç kere oynattı. Her hafta farklı bir onbir le çıkıyorsun. Çocuk oyuncağı yaptın takımı. Deneme tahtası yaptın. Takımda ciddiyet yok. En başta sen de yok. Umurunda bile değil giden puanlar.Türkiye ye gösterdim hücum futbolu oynattığımi gerisi artık önemli değil diyorsun. Resmen Malatya sporu kullandin. . sanki tüm amacın buymus ve diyor Sun ki gerisi önemli değil. Ben kendimi ispatladım .artık Malatya dan bana ne. Peki bunca umutlanan malatyali futbolseverler ne olacak. Her hafta bizi üzüyorsun. Her sey üç büyükler icin mi. Bu lig bunlardan ibaretmi saniyorsun. . Zaten bir işe yaradiklarui da yok. İnsallah sivas şampiyon olur.Ama sana bir şey söylemek istiyorum . sen bu kafayla uç büyük lerde yardımcı bile olamazsın. . Adil başkan da bir an önce ağırlığını koymali. İyi bir yönetici ama. Hesap sormasini da bilmeli. O kadar milyonlar boşa gitmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Hocam kendi sahamızda bu mağlubiyet bizi çok zor duruma soktu. İnşallah takımı kaosa sürüklemez.ikinci yarı bir puan almak o kadar zor olacakki. Takımda ruh yok inanç yok motivasyon yok. Son maçı mutlaka almalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Hoca bu takim çok iyi takim sende cok iyisin Beşiktaş havasindami yoksa iki haftada ancak bir maç oynama kapestesi var takim oynamadi Saat gelsede gitsek der gibi iyi bir takima yenilsek Önemli degil rize ye evimizde yenilmek cok aci Sergen gitsin diyenler sinirde söylemişler dir Son maçi düşünelim
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Mina varken kaç kere oynattın. Bari bu sefer Yiğithan'ı oynayıp yenilseydin. Yendiklerin dahil hangi maç bu takım futbol oynadı. bııırraaakkkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Beşiktaş maçından sonra hocamız puan olarak istediğimiz yerdeyiz hatta fazlasini topladık dedi bunun üzerine bu takimdan galibiyet yada iyi bir oyun beklemek mantiksız olurdu ayrıca benim ve bircok taraftarin izlenimi takimda arkadaslik bitmis futbolcular arasinda bi sıkinti olduğu kesin jahovic bugünku macta biriyle tartısti sivas macında aquah tartışmişti sert tedbirler alınmalı Mustafa Akbaş la Robin yalçın la Murat Yıldırim la özer le bu iş olmaz bence 6 7 transfer gerekli takimda ruh yok artı ödemelerde sorun dugu çok belli Futbolcu oynamıyor neden oynamaz parasini almazsa tabikii
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    Hoca bırak git, evinde sivasa rizeye yenilmek malatyanın lugatında yoktur,istersen bütün büyük takımları yen ama bu takımları yenemedikten sonra demekki sadece kendi kariyerini düşünüyorsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Sayin Adil gevrek bu takimda 2 lig futbolcularni gonder gitsinler bu futbolcular malatyadporu temsil edemezler bitti nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (4 yıl önce)
    Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Anlaşılan hoca bjk yolcusu
    0
    0
    Yanıtla
  • İstikrarı yakalayamiyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (4 yıl önce)
    Hocam tamam hafta içi kupa maçı vardı da rakip de aynı şekilde kupa maçına çıktı. Bu geçerli bir mazeret değil. Yazık ediyorsunuz. Göz göre göre kaybedilen maçlar. Hedefimiz ilk 8 de kalmak diyorsunuz zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (4 yıl önce)
    Erkanı yiyen taraftar gururundan Sakipa bişey diyemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (4 yıl önce)
    hocam 15.hafta oldu hala ilk 11 belli değil rize gibi bir takıma 3 on libero ile çıktında ne oldu yine yenildik bu maç senin yanlış çıkardığın kadro yüzünden kaybedildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (4 yıl önce)
    Sergen...dogru söylee...yada istifa et...biz seni 30 yildir tanirizzz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Bize yazık bu soğukta dünyanın yolunu ne eziyetlerle gidiyoruz. Bu oyun seyirciye hakaretten başka birşey değil. Geçen maçta Sivas mu maçta Rize taraftarları kendi sahamızda bu muhteşem oyunumuz sonucu bize dünyanın küfrünü edip gittiler. Bu küfür ettirenlere yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (4 yıl önce)
    Ahmet ildizdan medet uman hoca olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Bırak hoca Allah aşkına sen takımı silmişsin BJK maçında neden Murat’ı Mustafa’yı Ahmet’i oynatmadın da Rize maçında oynatıyorsun senin niyetin anlaşıldı. BJK 3 aydırlı Malatya hocasına Malatya futbolcusuna kafayı takmışlar futbolcunun ve Sergen’in kafasını karıştırdılar daha lig devreye girmemiş basın desen şişiriyor adam gibi teknik hoca çıkıp biryere gittiğim yok bile diyemiyor Başkan desen bir ağırlığı yok yönetim desen farklı değil insan takımına hocasına futbolcusuna sahip çıkar ama adil gevrekte nerde diğer bir husus Sivas’ın başkanını teknik hocasını yönetimini ve futbolcularını kutluyorum adamlarda bir istikrar var basına çıkıp Aslan gibi satacak futbolcumuz yok diyebiliyorlar şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyorlar diğer bir sözümde 3 büyüklere ve taraftarlarına birakın artık küçük takımların hayatlarıyla oynamayı herkes Sivas gibi istikrarlı değil bari bekleyin lig yarı devreye girsin sonra kimi istiyorsanız alın yazık günah ya hocanın futbolcunun kafasını bulandırıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Malatyalı (4 yıl önce)
    Sende iyi hazırlasaydın beşiktaşlı sergen
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    hocam haklısında MALATYASPOR umuza bu skor hiç yakışmadı.tüm malatyaya selamlar olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbet (4 yıl önce)
    Eee sen niye varsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürge li (4 yıl önce)
    Yapmayın sergen Hoca. Yazık günah değil mi bu takıma bu şehir e beş haftadır futbol yok. Hiç bir şey yok. Kimse de bir şey demiyor. Ne olur bu takıma. Sahada futbol diye bir şey yok. Bu takım sezon başında çok mücadele ediyor du. Böyle kolay yeniliyor muyordu. Sen kafanda takımı silmiş olabilir sin ama biz silmedik. Hiçbir zaman da silmyecegiz. Ya can la başla çalış yada istifa et git.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haķlısın hoca kaynaklı bi sorunmu yoksa yönetimin sözünde durmamasi istenen futbolcuların alinmamasi Umut Bulut gibi futbolun son baharindaki oyuncuyu transfer diye gözümüze sokulmasımı Bu yönetimdenn olmazzz
    0
    0
    Yanıtla