SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Çok Önemli Bir Puan Aldık"

0
Güncellendi - 2021-11-28 23:03:15
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da Yardımcı Antrenör Gabriel Margarit, Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Özgüvenimiz için çok önemliydi bu maçtı” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de golsüz beraberlik ile sonuçlanan Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, “Bizim için çok önemli bir puan aldık bugün. Özellikle 3 gün önce Marsilya karşıya oynamış bir takıma karşı” dedi.

Hafta boyunca 5-4-1 sistemine çok iyi hazırlandıklarını ve oyuncuların sistemi çok iyi anladıklarını belirten Margarit, "İyi organizasyonlarımız vardı maç içerisinde ve bu puanı aldık. Öz güvenimiz için çok önemliydi bu puanı almak. Ayrıca bütün oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Taraftarlarımızı tebrik etmek istiyorum. Önümüzdeki maçlarda da daha çok puanlar alacağız." şeklinde konuştu.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Puan alan her sistem, en iyi sistemdir, rakibe göre oyun aklımızı geliştirmeliyiz..............
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Hafta içinde bazi yorum yapan kişiler, bu maç 5lik olur şöyle olur böyle olur gibi bu camiaya düşman tavırlarla takımın enerjisini düşürme gayretinde oldular.Ama görüldü ki iyi mücadele olursa geleceğe de umutla bakmamamiz icin hiçbir neden yok.Iyi mücadelelerinden dolayı tüm takımı tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Ben dün yazmistim biz sıkı bir defans yaparsak ancak puan alırız ve o şekil oynadılar piano aldılar fakat teteyi çok aradık biz forvetsiz oynadık çok acami beceriksiz adamlar bir fırsat geldigizaman o topu ne kaleye atıyor nede pas veriyor alakasız bir yere atıyor beyle ftbolcu olurmu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Galatasaray 5 oyuncu değişti biz 85 dk oyuncu değişikliği yapamadık.buda bazı oyuncuların kart görmesinede sebep oldu.sezon başında 15 tane transfer yaptık ama oyuna alacak yedek yok,süperlig bunu kaldırırmı,hücumda birazcık etkili olabilseydik Galatasaray puansız giderdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Surekli soyluyorum 3,5,2 sistemi yanlis duzeltiler 5,4 1 sistem ile oynadilar puan aldilar devam edin 5,4,1 sistemine disardan icerden puan alirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • 6_1_3 olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • 1 10 0 0 oynayalım
    0
    0
    Yanıtla