SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"KGF Destekli Kredinin Düşük Faizli Olmasını Umut Ediyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Uzun zamandır dile getirdikleri kredi desteği taleplerinin karşılık bulduğunu belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Kredi Garanti Fonu (KGF) desteğiyle sunulacak Nefes Kredisinin üyelerimize nefes aldıracak uygun şartlarla sunulmasını bekliyoruz” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, deprem ve zirai don sonrası önemli ölçüde ekonomik zorluk yaşayan firmalara nefes aldıracak kredi paketini duyurdu.

Başkan Sadıkoğlu, üyelerinin finansmana erişimini kolaylaştırmak adına uzun süredir dile getirdikleri kredi talebinin karşılık bulduğunu belirttiği açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

“Kredi Garanti Fonu’nun (KGF) yüzde 80 kefaletiyle desteklenecek TOBB Nefes Kredisi başvuruları 8-9 Temmuz itibarıyla başlayacak. Acil finansman ihtiyacına çözüm olması amacıyla talep ettiğimiz destek kapsamında, üyelerimiz azami 2,5 milyon TL’ye kadar, 6 ay ödemesiz, toplamda 36 ay vadeli kredi kullanabilecek. Başvurular Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Yapı Kredi, Denizbank ve Ziraat Katılım şubeleri aracılığıyla yapılabilecek.”

“DÜŞÜK FAİZLİ OLMASINI UMUT EDİYORUZ”

Kredi paketinin detaylarının henüz belli olmadığını ancak düşük ve değişken olmayan faizli bir paket beklediklerini kaydeden Başkan Sadıkoğlu, “6 Şubat’ta yaşadığımız deprem ve sonrasında meydana gelen zirai don şehrimiz ekonomisini derinden sarstı. Açılan yaranın sarılması adına verilecek olan KGF destekli kredinin düşük faizli olmasını umut ediyoruz. Depremden hemen sonra firmaların yaralarını sarmaları adına deprem desteği adıyla sunulan Kredi Garanti Fonu (KGF) Deprem Destek Kredisi’nin değişken faizli olması birçok firmayı iflasın eşiğine getirmiştir. Benzer sorunlarla yeniden karşılaşmamak adına Nefes Kredisinin, üyelerimize nefes aldıracak şekilde uygun şartlarla sunulmasını bekliyoruz” dedi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3.105