SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib ve Farnolle de Kampa Katıldı

0
Güncellendi - 2018-10-21 04:33:55
Boutaib ve Farnolle de Kampa Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un ileri uç oyuncusu Khalid Boutaib ile kaleci Fabien Ceddy Farnolle, milli maçların ardından Antalya’daki çalışmalara dahil oldu.

Milli takımlarında yer aldıkları için Antalya’da devam eden MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına geç katılan Farnolle ve Boutaib, takıma katıldıktan sonra kendileri için hazırlanan program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

2019 Afrika Uluslar Kupası Elemelerinde Benin Milli Takımı’nın Cezayir ile oynadığı maçlarda forma giyen kaleci Fabien Farnolle, ligin yedinci haftasında İstanbul’da Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmada yaptığı kurtarışlarla alkış almış ancak sekizinci haftada Malatya’da oynanan Demir Grup Sivasspor maçında kurtardığı penaltıya karşın yediği gollerle eleştiri almıştı. Beninli kaleci, milli maçların ardından Antalya’ya döndü ve çalışmalarını sürdürüyor.

2019 Afrika Uluslar Kupası Elemelerinde Fas Milli Takımı’nın Komorlar ile oynadığı maçlarda forma giyen Khalid Boutaib’te milli takımdan döndü. Antalya’ya giden ve takımla birlikte çalışmalara katılan Boutaib, ligin yedinci haftasında deplasmanda oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında bu sezon Süper Lig’deki ilk golünü kaydetmişti.

Takımda sakatlıkları bulunan kaleci Ertaç Özbir ile sol bek oyuncusu Erkan Kaş, geçtiğimiz günlerde tedavilerinin tamamlanmasının ardından takımla çalışmalara başlamıştı. Sağ kanat oyuncusu Muenfuh Sincere Seth de tedavisinin tamamlanmasının ardından takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız