SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"24 Atağımız Var, Maçın Berabere Bitmesi Üzücü"

A- A+ PAYLAŞ

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Yeni Malatyaspor maçında 2 puan kaybetmelerine rağmen, kazandıkları 1 puanın kendilerini şampiyon yapacağını söyledi.

Yeni Malatyaspor ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan Samsunspor’da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Eroğlu, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi. Kazandıkları 1 puanın kendilerini şampiyon yapacaklarını ifade eden Hüseyin Eroğlu, "2 puan kaybettik. Bu 1 puan bizi şampiyon yapacak. Maçın berabere bitmesi üzücü. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyorduk. 24 atağımız var, golü atamadık. Kazanamadığımız için üzgünüz. Oyunu son anına kadar bırakmadık. MHK’ye sesleniyorum ‘Oynanan oyunun hızını kestirmeyin.’ Benim oyuncum da böyle yaparsa izin vermeyin. Bu 1 puan bizi önümüzdeki süreçte şampiyon yapacak 1 puandır. VAR’dan aleyhimize penaltı verildi. Bizim pozisyonda VAR’a gidilmedi. Oynamak isteyen takıma izin verilmesi lazım. Sürekli oyunu durdurmaya çalışan takımlara imkan verilmemesi gerekiyor. Bunlara rağmen girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyordu. İlk başlarda bir türlü oyuna giremedik. İlk yarı da net pozisyonlara girdik ama ilk yarı daha etkili oyunla rakibe üstünlük sağlamamız gerekiyordu. İkinci yarıda bunu yaptık ama maçı kazanamadık. Bu lig çok zor. Yeni Malatya deplasmanda daha çok puan toplayan bir takım. Bir türlü golü bulamadık. Maç oynanmadan kazanılmıyor. Puan farkını 7’ye indirmek istiyorduk. Bu ligde her maç çok zor. Rakiplerin değil, bizim ne yapacağımız önemli. Önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalışacağız” dedi.

Samsun, ina

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Seyyah (1 yıl önce)
    Maçın beraber bitmesi üzücü. Hocaya katılıyorum. Malatya 3 puan almalıydı.
    %100
    %0
    Yanıtla