SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kubilay Alındı, Bolu'ya Verildi!

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Spartak Trnava'nın 23 yaşındaki golcüsü Kubilay Yılmaz'ı (fotoğrafta sağdaki) kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar, genç golcüyle 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren BtcTurk Yeni Malatyaspor, son olarak Slovakya ekibi Spartak Trnava’da forma giyen 23 yaşındaki santrafor Kubilay Yılmaz ile daha önceden anlaşma sağlamıştı. Sarı kırmızılı takım, Antalya kampına davet ettiği golcü futbolcuyla 30 Haziran 2021’e kadar sözleşme imzaladı. 

Takımla birlikte 5 Ocak’tan buyana Antalya kampında bulunan ve burada sağlık kontrolünden geçen Kubilay Yılmaz, sarı kırmızılı takımla resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra TFF 1.Lig ekibi Boluspor’da kiralık olarak forma giymesi için anlaşma sağlandı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Spartak Trnava’dan transfer ettiğimiz profesyonel futbolcumuz Kubilay Türk Yılmaz'ı 6 aylığına Boluspor'a kiralamış bulunmaktayız” denildi.

Avusturya uyruklu Türk vatandaşı Kubilay Yılmaz, forvette görev yapıyor. Sağ ayağını iyi kullanan genç oyuncu, yan mevki olarak forvet arkasında da oynayabiliyor. 

Spartak Trnava formasıyla 70 karşılaşmada görev alan genç golcü, bu karşılaşmalarda 21 gol kaydederken, 3’te asist yaptı. Bu sezon Fortuna Liga’da Spartak Trnava formasıyla 10 karşılaşmaya çıkan Yılmaz, 417 dakika süre alırken, 3 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Böyle bir saçmalık olamaz.37 yaşına kadar kiralık oynasın ondan sonra bize gelsin.
    0
    0
    Yanıtla