SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu da Malatya İçin Bir Milat Olur"

0
Güncellendi - 2019-05-01 17:33:54
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 31'inci haftada 5 Mayıs Pazar günü deplasmanda Akhisarspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Süper Lig'de 30'uncu haftada sahasında İstanbul ekibi Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek, puanını 41'e yükselten Evkur Yeni Malatyaspor, 31'inci haftada Akhisarspor'a konuk olacak.

Sarı kırmızılılar, Kasımpaşa maçı sonrası verilen bir günlük iznin ardından Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde toplanarak, teknik sorumlu Ali Ravcı nezaretinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Antrenmana izinli olan kaleci Fabien Ceddy Farnolle katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan defans oyuncuları Arturo Rafael Mina Meza ile Mustafa Akbaş takımdan ayrı salonda çalıştı. Kasığındaki sakatlık nedeniyle Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almayan Murat Akça ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Mina, Akbaş ve Akça'nın durumlarının ciddi olmadığı Akhisarspor maçında kadroda yer alabilecekleri bildirildi.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra üç guruba ayrılarak pas çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

TÜFAD'DAN DESTEK ZİYARETİ

Öte yandan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi, Evkur Yeni Malatyaspor'un antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral ve destek verdi.

TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni Malatyaspor'da özlenen ve hasretle beklediğimiz bir olay. Bizim için çok sevindirici bir durum. Malatyalı bir teknik adamın Malatya'da güzel bir başlangıç yapması mutluluk verici. Bizde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla Ali hocamızın (Ali Ravcı) yanında olduğumuzu ve her türlü desteği vereceğimizi belirtmek için buraya geldik. İnşallah bu Malatya için bir başlangıç, milat olur. Bundan sonra Malatyalı antrenörlerinde var olduğunu, dışarıdan gelen antrenörler bizim başımızın tacıdır ama bizim Malatyalı antrenörlerimizin de bu şekilde halkımız, seyircilerimiz, spor kamuoyu tarafından takdir görmesini ve destek olunmasını arzuluyoruz. İnşallah başarılı olur, bu da Malatya için bir milat olur" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • EKO (5 yıl önce)
    Ali Ravcı hocamızın ve ekibinin her zaman yanındayız sahip çıkalım destek verelim. Onlar malatyamızın değerleri Yeni malatya sporumuz maç kazansa onlar kadar kimse sevinmez kaybetse onlar kadar kimse üzülmez..Yıllardır yeni malatyaspora hizmet veriyor fazlasıyla hakediyor Allah yardımcısı olsun Seni seviyoruz Ali hocam Hakan hocam ve ekibi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (5 yıl önce)
    Yeni Malatyaspor yönetimine kızıyoruz kılık kıyafetinden dolayı da... TÜFAD'ında onlardan eksik kalır yanı yok...
    0
    0
    Yanıtla