SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Forma İçin Elimden Geleni Yapacağım"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un sağ bek oyuncusu Zeki Yavru ise yaklaşık 3 aydır maç oynamadığını hatırlatarak, İttifak Holding maçında biraz yüksek efor sarf edince kramp oluştuğunu ifade etti.

Yavru, Konyaspor maçına ilişkin, “Kendi adıma iyi bir müsabaka oldu. Gol atmak sevindirici ama bir puan ile ayrılmak üzücü̈. Skoru koruyup 3 puan ile ayrılsaydık bizim için çok daha iyi olurdu. İyi mücadele ettik. Rakibe uzaktan şutlar hariç̧ çok fazla net pozisyonlar vermedik. Bizim bulduğumuz pozisyonlar vardı. Deplasmanda alınan bir puan kötü değil. Mücadelemizden dolayı mutluyum” değerlendirmesinde bulundu.

Yeni bir takım olduklarını ve liginde yeni başladığını ifade eden Yavru, şunları söyledi:

“Tamamen hazır olmak ve bir birimizi tanımak için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Git gide daha iyi oluyoruz.

Futbolcu sahada hocası nerede görev verirse elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben de yıllardır bu ligde mücadele eden tecrübeli oyuncalardan birisiyim. Hocam bana nerede görev verirse elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Malatyaspor için tecrübelerimi ortaya koymaya çalışıyorum. İnşallah camiamızı mutlu ve memnun edebilmişimdir. İlerleyen süreçten de bu camia için bu forma için elimden geleni yapacağım. Bundan taraftarlarımızın şüphesi olmasın. Bize desteklerini sürdürsünler. Bu ligi de iyi bir yerde bitireceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Zeki Yavru, Konya maçında attığı golden sonra arkadaşlarıyla gol sevincini paylaşırken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Hırslı kaybetmeyi kabul etmiyen sınırlı yeteneğini sahaya yansıtan bu davranışı ile diğer arkadaşlarınıda gayrete getirecek özelliklere sahip bir oyuncu.Bazı maçlarda duygusal olacağınıda zannetmiyorum.Geri dörtlünün kanatlarında defansif ve ofansif standartların biraz üzerinde bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (3 yıl önce)
    10 tane vasat adam alacağınıza gilermeyi bir alsanız yeterdi
    0
    0
    Yanıtla
  • bir tane karaktersiz yetenekli futbolcun olacağına ,10 tane karakterli ,yeteneği sınırlı futbolcun olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Sonuna kadar katılıyorum ???
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    zeki hırslı mücadeleci biri trabzon maçlarında duygusal olmamalı
    0
    0
    Yanıtla