SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Güzel Kulüp Size Emanet"

0
Güncellendi - 2020-08-07 03:38:13
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Ligi ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde antrenör olarak görev yapan Mehmet Efe Okyay, kulübe veda etti.

Malatya’nın tek kadın futbol takımı olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde yardımcı antrenörlük ve altyapı antrenörlüğü görevlerini üstlenen Okyay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kulüpten ayrıldığını duyurdu.

Okyay, Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde 2,5 yıl yardımcı antrenörlük ardından da altyapı antrenörlüğü yaptığını kaydederek, “Kulübün iyi yerlere gelmesi için elimden geleni yaptığım canımı dişime taktığım, kariyerimin ve hayatımın en güzel günlerini geçirdiğim bu kulüpten ayrılıyorum. Bu kulübe her zaman için gönülden bir köprüyle bağlı olacağımın altını çiziyorum. Ama bazen yol ayrımına gelinir, bir karar verilir, hayırlısı olması dileğiyle başka bir tarafa sapılır. Sevgi ve saygı daim kalır, hedefler yenilenir” ifadelerini kullandı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün gelişime emek veren Okyay, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Bu süre zarfında tanıdığım tüm büyüklerime, hocalarıma, abilerime sevgi ve şükranlarımı sunuyor, birlikte başarı için yol yürüdüğüm tüm sporcu kardeşlerime, hocalarıma, mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.  Çıktığımız bu yolda şampiyonluk yaşayamasak da, kupa kazanamasak da 8 senedir yapılamayanı gerçekleştirdik. 13 futbolcusu olan bir takımı ortaokul, lise, futbol, futsal okul sporları müsabakalarından yağmur çamur kar kış demeden bilimsel ve gözlem yöntemleriyle izlediğimiz sporcularla her yaş grubundan 50-60 sporcu havuzu oluşturarak renk kattığımızı düşünüyorum. Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nda gruptan namağlup lider çıkarak, son 40 takım arasına kalıp kupayı kazanabilecek potansiyele sahipken ortaya çıkan pandemiyle ne yazık ki turnuva iptal edildi. Turnuva iptal edilmeseydi başka şeylerde konuşuyor olabilirdik. Emeklemesine şahit olduğum bu güzel kulüp artık size emanet.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız