SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Kampanya Türkiye'de İlk

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da işadamı ve esnafın verdiği destekle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Temiz Okul Projesi'nin ilgi gördüğü bildirildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı "Temiz Okul Projesi" kapsamında Konak Beldesi'ndeki Konak İlköğretim Okulu ve Konak Lisesi'ne 120'şer kilo temizlik maddesi dağıtıldı. Dağıtım programına Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Nurettin Konaklı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol Canpolat, Milli Eğitim Şube Müdürü Memduh Büyükkaya ve proje sorumlusu Hüseyin Kaya katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Nurettin Konaklı, Türkiye'de ilk defa Malatya'da başlatılan kampanyadan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, bu konudaki etkinliklere katkıda bulunan işadamları ile esnafı okullara sahip çıkmaya davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız