Malatya Belediyesi tarafından kentin birçok bölgesinde kaldırım düzenlemesi çalışmaları kapsamında ağaç kesimleri bu kez de Karakavak Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.
Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ağaç kesim çalışmalarının Cumartesi günü Karakavak Mahallesi’nde yapılacağı belirtilirken bu bölgede Fırat EDAŞ tarafından 2 saat süresince elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Fırat EDAŞ tarafından yapılan açıklamada ağaç kesim çalışmaları dolayısıyla Cumartesi günü saat 10.00 - 12.00 arasında Karakavak Mahallesi’nde elektrik kesintisi yapılacağı ifade edildi.
Öte yandan Fırat EDAŞ tarafından bakım onarım çalışmaları yapılacağı için Cuma günü 09.00 - 17.00 arasında Merkeze bağlı Yenice, Bulgurlu, Hacıyusuflar, Bağtepe, Göller ve Çiftlik Köyleri’ne elektrik verilmeyeceği bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.