SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Konser Malatya'da İlk Kez

0
Güncellendi - 2017-10-23 20:09:19
Bu Konser Malatya'da İlk Kez
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Malatya’da ilk kez “Yan Flüt” konseri düzenlendi.

Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı’ndaki Sanat Galerisi Salonu’nda düzenlenen konser, büyük ilgi gördü. Coşku dolu konserde, MABESEM Yan Flüt Atölyesi öğretici ve kursiyerleri sahne aldı. Konserde, unutulmaz nağmeler ve film müziklerine nefes verildi.

Ücretsiz düzenlenen konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, sanatçıları tebrik edip teşekkür etti. Birçok ünlü sinema filminde Türk Sanatçıların yan flüt enstrümanıyla yer aldığını belirten Turan, “Burak Beşir olsun, Şefika Kutluer olsun çok sayıda sanatçımız yan flüt icralarıyla büyük yapımlarda yer aldılar. Yan flütü batılılar bulmuş ama dünyada en iyi kullananlar Türklerdir. Yeter ki azmedelim, birlik ve beraberliğimizi koruyalım; bin yıldır bu topraklara gelmişiz ve müthiş bir çeşitliliğe sahibiz. Çeşitliliğimizi ve kardeşliğimizi koruduğumuz sürece dünyada inanılmaz derecede yerimizi daha da ileriye götüreceğimize inanıyorum” dedi.

Genel Sekreter Turan, daha sonra sanatçılara çiçek takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler .
    0
    0
    Yanıtla