SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Lige de Biraz Ayıp Ettiğimizi Düşünüyorum"

A- A+ PAYLAŞ

 Süper Lig’e sahasında 5-0’lık Fenerbahçe mağlubiyeti ile veda eden Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Cihat Arslan, Malatyaspor’un tekrar ayağa kalkabilecek bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 5-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da karşılaşma sonu basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktörü Cihat Arslan, artık sözün de ligin de bittiğini ifade etti. 

Karşılaşmayı değerlendiren Arslan, “Barış orda duygularına yenik düştü, kırmızı kart olur olmaz o hakemin kararıydı, sonra da Karim Hafez sakatlandı. Tetteh de yoktu zaten. Çok genç bir takımız, 3 tane bizim için çok önemli olan oyuncu aynı anda yoktu. Maç içerisinde Barış’ın kırmızı kartı, sağ bekimiz yok, Karim Hafez sakatlandı, sol bekimiz yok. Biz Buğra'yı sağ bek, Yiğit’i de sol bek yaptık. Fenerbahçe hamle yeteneğini kullandı. Giren oyuncular Szalai, Sosa, Valencia. Bizi küçümsemiyorum bizim kardeşlerimiz de Burak Efe, Enes, Berat, Mert hep 17-18 yaşındaki oyuncular. Tabi ki burada kalite kazandı. Fenerbahçe’nin de hedefi bitmemişti. Fenerbahçe’yi hem şampiyonlar Ligine katılacakları için hem de Ligi ikinci bitirdikleri için tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Ligin sona ermesi ile hazırladıkları raporu yönetime sunduklarını da belirten Arslan, “Biz çocuklarla sahaya çıkalım, bir direnişimiz olsun ama eşit şartlarda yarışmadık. Bu lige de biraz ayıp ettiğimizi düşünüyorum. Çok fazla oyuncumuz gitti. 12-13 oyuncu aynı anda gidince çocuklar tecrübe kazandı ama acı bir tecrübe kazandı" şeklinde konuştu.

Bundan sonra Yeni Malatyaspor’da kongre sürecinin olduğunu da belirten Arslan, “Malatya tekrar ayağa kalkabilecek potansiyele sahip bir şehir. Belediye başkanımızın önderliğinde inşallah eski güzel günlere dönüş yaparlar” değerlendirmesini yaptı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Rekorlara bak bu sene ligin en az galibiyet alan takımı 5,ligin en az berabere kalan takımı 5,ligin en çok mağlup olan takımı 28,en az puan alan takımı 20,en az gol atan takımı 27,en fazla gol yiyen takımı 71, hoca sizin konuşmanıza gerek yok rakamlar her şeyi söylüyor.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Klasik bir şey olacak ama ben aylar öncesinde ne kadar olumsuz rekor varsa biz kırarız demiştim, keşke biz yanılsaydık da takımımız bu hallerde olmasaydı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • mehmet (1 yıl önce)
    şimdi sözün bittiği yer ya birileri elini taşın altına koyacak yada fedarasyona müracaatla YMS lav edilip tüm liglerden çekilecek,doğrusu bu yönetim spor şevkimizi kırdı,hiç kimse başkana destek olmadılar,pandemikur farkı demesin bende sorarım devre arası kulübü neden bıakmadın,2. yarı toplam 20 maç oynandı 10 galibiyet 5 beraberlik alsan eder 45 puan tabi bunun için iyi bir teknik adam ve isabetli transfer gerekir.Benim anladığım Adil Başkan gerekli desteğ görmeyince takımı bilinçli olarak KERHEN kümeye düşürdü,oysa alabildiği kadar galibiyet ve beraberlik pirimi zaten kapolarına gittiği iş adamlarınn yapacağı yardımı karşılardı. Malatyamızın önemli bir sözü SAHİPSİZ MALATYA
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyamizin yöneticileri oturtup düşünecek gerçek borca bakacak bu sene transfer için ne kadar para gerekir tespit edecek eğer bir kurtuluş ümidi varsa yeni malatyaspora sahip çıkılacak, eğer umut yoksa uğraşmanın anlamı yok kulübü kapatacak ve ligden çekeceksin umutsuz bir olaya tekrardan ilimizin paralarının harcanmasının bir anlamı yoktur, öncelikle mevcut başkandan mutlaka hukuki yönden hesap sorulmalı yaptıkları yanına kâr kalmamalıdır.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • zurna44 (1 yıl önce)
    Kalite değil tecrübe kazandı hoca. Yazık koca Malatya bu hallere düşmemeliydi. Bizi bu hallere düşürenlere de hakkımızı helal etmiyoruz. Allah iki cihanda onlara huzur, rahatlık vermesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (1 yıl önce)
    Hocam sizi tebrik ederim,örnek alınacak bir insansınız,Hocasınız, Yolunuz açık olsun,başarılı olmanızı çok isterim, Malatyasporumuza gelince: Yetkilililer,ve sorumlular suçludurlar,
    %63
    %37
    Yanıtla
  • pütürgeli (1 yıl önce)
    siyaset ve para türkiyede bağımsız ne takım ne lıg nede futbol var para para para ve siyaset siyaset
    %84
    %16
    Yanıtla