Malatya'nın Darende ilçesinde meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti. Kazanın, otonun, şehirlerarası duble yolun hemen yanında, bir ev ile yol arasında bağlantı için yapılan, yükseltildikten sonra üstü de asfaltlanmış engele çarpması sonucu meydana geldiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre kaza, 05.00 sıralarında Darende-Malatya karayolunun 30. kilometresinde bulunan Yukarı Ulupınar mevkiinde meydana geldi. Muhammed Karaatlı (38) yönetimindeki 23 FU 123 plakalı otomobil, Malatya'ya seyir halindeyken, Yukarı Ulupınar mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yoldan çıkarak, kenardaki bir ev ile yol arasında yapılan bağlantı nedeniyle oluşan engele çarptı.
Kazada, sürücü Muhammed Karaatlı (38) ile oğlu Yiğit Karaatlı (9) olay yerinde hayatını kaybetti. Muhammed Karaatlı'nın eşi Nurhayat Karaatlı (33) ise yaralandı. Kazada sıkışan cesetler ve yaralı Malatya'dan giden AFAD ekiplerinin çalışmaları sonucu araçtan çıkarılabildi. Nurhayat Karaatlı (33), Darende Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından, Malatya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.