SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Takımı Ligde Tutabilmek İçin Ne Gerekiyorsa Yapacağız"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Arguvan Spor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde gerçekleştirildi. 

Yeterli çoğunluğun sağlandığı toplantıya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Malatya Arguvan Spor Kulüp Başkanı Cemal Altun, Arguvan Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Sırrı Yücel, belediye meclis üyeleri, kulüp yöneticileri ve kulüp üyeleri yoğun katılım sağladılar. 

Toplantı da konuşan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş; “Bizler her zaman olduğu gibi sezon başında da Malatya Arguvan Sporumuzun başarılı olup ve daha iyi yerlerde olmasını arzu ediyorduk. Şu an geldiğimiz noktada bir gerçeklik var ki takımımızın bulunduğu yerden memnun değiliz, bunun için olağanüstü bir genel kurula ihtiyaç duyduk. Genel kurulumuzun toplanmasındaki asıl amaç, Almanya’daki dostlarımızın Malatya Arguvan Sporumuza maddi ve manevi destek verecek olmalarıdır. Almanya’dan gelen teknik direktörümüz, Almanya’dan yönetime katılan arkadaşlarımız ve ikinci yarıda takıma transfer edilecek olan futbolcularımızla daha çok güçleneceğiz ve üst sıralara emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu takım tüm Arguvan’ lıların takımı, canı gönülden inanıyorum ki takımızı ligde tutmaya devam edeceğiz. Türkiye'de çokta örneği olmayan 7 bin nüfuslu bir ilçenin takımı olarak profesyonel ligdeyiz. Takımımız başarılı olduğu zaman hep birlikte övünüyoruz ve gururlanıyoruz. Kendi bulunduğumuz grupta en mütevazı bütçeyle takımı oluşturduk ancak takımımız bizim arzu ettiğimiz ve beklediğimiz başarıyı gösteremedi. Bizler bu takımı ligde tutabilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Yeni teknik direktörümüz, yeni yönetim kurulu ve transfer edilecek yeni futbolcularımızla üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz.” dedi.

Malatya Arguvan Spor Kulüp Başkanı Cemal Altun da, “Gerçekten istemediğimiz ve arzu etmediğimiz bir yerdeyiz. Lige transfer yaparken Arguvan’lı iş adamlarından ve Malatya’lı hemşehrilerimizden hiçbir destek alamadık. Sezon başında bütçemiz dahilinde 200-300 bin TL geçmeyecek futbolcular ile yola çıktık. Genç ve dinamik bir takım oluşturduk ancak başarının gelmesinde etkili olmadı. İlk yarının tamamlanması sonrası; Almanya'daki dostlarımız bizleri arayarak Arguvan Spora destek olacaklarını ifade ettiler. Onlarında desteği ile hedefimiz 5-6tane iyi futbolcuyu takımımıza alarak çıtayı yükseltmek. Belediye Başkanımız ve Arguvan Spora gönül vermiş dostlarımızın maddi ve manevi destekleri ile takımımızı ligde tutmak istiyoruz. Yeni yönetim hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Malatya Arguvan Sporumuzun adını 2024-2025 sezonunda Arguvan Spor olarak değiştireceğiz. "diye konuştu.

Yönetim Kurulu Asıl
1-Cemal Altun
2- Sezai Yılmaz 
3- Ali Kılıç  
4- İbrahim Yıldırım 
5- Özgür Karakoç 
6- Zafer Kılıç
7- Ali Eroğlu
8- Ali İmran Marasalı 
9- İlhan Erdoğan  
10- Emre Can Altun
11- Mahir Işık 
12- Oktay Yücedağ
13- Aktan Güler 
14- Turan Aslantürk

Yönetim Kurulu Yedek
1- Özcan Adıgüzelman 
2- Süleyman Sırrı Yücel
3-İsmail Karakaş
4-Eren Yıldız 
5-Erdem Çakmak
6-İrfan Eren
7-Ali Akdeniz
8-İbrahim Çopur
9-Ali Rıza Mıllaoğlu 
10-Veysel Erkuş
11-Erhan Turgut 
12-Ali Celal Güven 
13-İlker Türkeli
14- Alituran Duman

Denetim Kurulu Asıl
1-Temel Yılmaz 
2-Gazi Gülbaş
3-Abidin Özcelik  

Denetim Kurulu Yedek
1-Avni Çıplak 
2-Hasan Yılmaz
3-Özgür Fidan

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • uğur tn (4 ay önce)
    Bu takımın başında malatya olması zaten anlamsız, hiç bir değer taşımıyor bence. Bu takıma ideolojik yaklaşan ve tamamına yakının banaz olduğu bir şehirin adının böyle bir ilçenin takımının başında olması zaten doğru bir yaklaşım değildi. Keşke şimdi arguvanspor olarak değişse hemen özüne dönse takımın ismi. Ara transferde çok değil elindeki mevcut oyuncu grubundan bir tık kalitede iyi bir takım kurulabilirse bu takımın şansı olduğunu yineliyorum. Bunun içinde zaten anladığım kadarıyla yurt dışı patentli iş insanları alındı takıma. İnşallah bunun meyvesini toplar bu takım ve ligde yoluna devam eder.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (4 ay önce)
    Bu güzel takımımıza herkesin yardımcı olması lazım, Arguvan sporomuza yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler, Rabbim onlardan bin kere razı olsun,
    %80
    %20
    Yanıtla
  • New Malatya (4 ay önce)
    Başkan asfalt döküp üzerine şerit çizince yol yaptığını sanıyor. Hangi trafiğe çözüm buldunuz nereye alt geçit nereye üst geçit nereye köprülü kavşak nereye raylı sistem yaptınızki trafik sorunu çözülsün. Gidin Antep’e, Kayseriye, Diyarbakır’a bi bakın adamlar 3-4 katlı köprülü kavşaklar, her caddeye 6 şerit alt geçit yapmışlar. Maştinin oraya bi tane cadde açtınız onun dışında trafik için ne yaptınız çok merak ettim. İnşallah gelecek başkan trambüs rezaletine son verip üniversite-organize arasına tramvay, istasyon kavşağına alt geçit, üst geçit şeklinde katlı bir köprülü kavşak ve yeni çarşı merkezinin trafiğine bir çözüm bulur o zaman trafiğin rahatlamasından bahsedilir.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Başkanları karıştırdınız sanırım. Yukarıda adı geçen başkan yedi bin nüfuslu bir ilçenin belediye başkanlığını yapıyor. İlçeyi gezdiğimiz kadarı ile de gayet başarılı. Arguvanlılar şanslı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • aras (4 ay önce)
    iyi yapmışsınız.Malatyadan bir tane destek görmüyoruz.neden adımız Malatya Arguvanspor olsunki.Ama konuşmaya gelince birlik beraberlik derler.sonra antrenman sahası vermezler.biz bize yeteriz.Malatyayı değil Arguvanı temsil edin yeter.Arguvanlı hemşerilerimiz Almanyadakiler herkes seferber olur.Merak etmeyin.Biz Malatya Arguvanspor derken Malatyaya bir aidiyet duygumuz vardı.Ama bu sene gördükkü biz kendi kendimize yeteriz.başkasına gerek yok.
    %67
    %33
    Yanıtla