SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bülent Cevahir'den Yeni Takımı İle 3 Yıllık Sözleşme

0
Güncellendi - 2021-06-04 19:42:40
Bülent Cevahir'den Yeni Takımı İle 3 Yıllık Sözleşme
A- A+ PAYLAŞ

Hatayspor, Yeni Malatyaspor’dan Bülent Cevahir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Hatayspor, daha önce Yeni Malatyaspor’da forma giyen Bülent Cevahir’i transfer etti. Bordo-beyazlı ekip, 29 yaşında ki sol bek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Hatayspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüz geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor forması giyen sol bek oyuncusu Bülent Cevahir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş katıldı. Bülent Cevahir'e ve Atakaş Hatayspor'umuza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Tecrübeli oyuncu sırası ile Manisaspor, Balıkesirspor ve Yeni Malatyaspor takımlarında top koşturdu. 2020-2021 sezonunda takımı ile 10 lig, 3 de kupa maçı olmak üzere toplam 13 mücadelede görev alan 29 yaşındaki futbolcu gol ve asist katkısı yapamadı.

Bu arada, Hatayspor'un transferi açıklamasından 1 saat sonra Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabında, "Profesyonel futbolcumuz Bülent Cevahir ile sözleşmemiz sona ermiştir.   Kulübümüze katkılarından dolayı Bülent Cevahir’e teşekkür eder, futbol kariyerinde başarılar dileriz." mesajı yayınlandı.

Hatay, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kadir (2 yıl önce)
    ben açıkcası bu çocuğun kalmasını çok istiyordum. bülente süre verildikçe çok güzel işler yapacağı kesin. bu çocuğa süre verildikçe ilk onbirlik oyuncu bence irfan hoca neden gitmesine izin verdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kel ölür sırma saçlı kör ölür badem gözlü olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaçan balık büyük olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçti borun pazarı,sür eşeğini niğdeye.
    0
    0
    Yanıtla