SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulun Bu Provokatörleri

Bulun Bu Provokatörleri
A- A+ PAYLAŞ
Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü beldesinde yaklaşık 3 hafta önce meydana gelen  ve Ramazan davulcusunun başlattığı gerginlikte Alevi  bir ailenin evine yönelik saldrırı ve linç girişiminin ardından bu kez de yine aynı bölgede bir alevi vatandaşın aracına yönelik  saldırı yapıldı. Park halindeki otomobilin  3 tekerleğinin havası indirilirken aracın üzerine de tehdit ve küfür içeren yazılar yazıldığı bildirildi.
 
Sürgü  beldesi Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki olayda,  Celal Mazıcı isimli şahısın emaneten kullandığı ve bir yakınına ait  otomobile yönelik saldırı ve  tehdit içeren yazıyla ilgili Jandarma tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.
 
Celal Mazıcı isimli şahıs sabah evlerinin önündeki aracının yanına gittiğinde  3 tekerleğin  havasının indirilmiş olduğunu gördüğünü, ayrıca  üzeri  tozlanmış olan araca parmakla yazılmış tehdit ve küfür içeren yazıları  gördüğünü, durumu güvenlik birimlerine aktardığını, jandarmanın  araç üzerinde gerekli incelemeyi yaptığını belirtti.
 
Mazıcı, bu durumun kısa süre önce Sürgü'de meydana gelen saldırı ve linç girişiminin bir devamı olduğunu öne sürerek  kendisine yönelik bir fiili saldrırının olmadığını ancak  çok tedirgin olduklarını belirtti.
 
Vali Ulvi Saran da olayın tüm boyutlarının güvenlik birimlerince incelendiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız