SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fatma Teyzeden Dua İstedi

0
Güncellendi - 2019-02-14 03:50:47
Fatma Teyzeden Dua İstedi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un oynadığı karşılaşmalarda eşiyle birlikte tribünde yerini alan ve takıma en büyük desteği veren Orhan Mutlu, takımın antrenmanını ziyaret ederek, teknik direktör Erol Bulut ve futbolcularına moral verdi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un en büyük destekçisi olan 72 yaşındaki Fatma ile 69 yaşındaki Orhan Mutlu çifti, her karşılaşmada tribündeki yerlerini alıyorlar.

Doğanşehir İlçesi'nde yaşayan Mutlu çifti, Evkur Yeni Malatyaspor maçlarının olduğu zamanlarda 70 kilometre uzaktan şehir merkezine geliyorlar. Ellerindeki bayraklarla tribünde renkli görüntüler oluşturan çift, her maçta Erol Bulut'a başarılar diliyor.

20 yıldır eşiyle birlikte bütün maçlara gitmeye çalıştığını ifade eden Orhan Mutlu, Beşiktaş karşılaşması öncesi takımın antrenmanını ziyaret etti.

Teknik direktör Erol Bulut ile bir süre sohbet eden Orhan Mutlu, eşi Fatma Mutlu'yu telefonla arayarak, Bulut ile görüştürdü.

Bulut, antrenmanda olduklarını ifade ederek, Fatma Mutlu'dan kendileri için dua etmelerini istedi.

Fatma Mutlu, "Rabbim sizleri utandırmasın. Kurban olduğum Allah sizleri yormasın. Allah'a emanet olun" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Gerçek Taraftar (5 yıl önce)
    Beraber maç izlediğim iki abim var yaşları 40 üstü fanatik Malatyaspor taraftarları beni de fanatik Malatyaspor taraftarı yaptılar gelen bu dayı ve teyzeyi sorduğumda stadta son iki senedir gördüklerini söylediler çağımızın hastalığı fenomen olma tutkusu gibi geliyor bana bu insanların davranışı
    0
    0
    Yanıtla