SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şehre İnen Yaban Domuzları Tedirgin Etti

A- A+ PAYLAŞ

BULVARDA SOKAK KÖPEKLERİYLE KAPIŞTILAR.. Malatya'da gece yarısı lüks sitelerin de bulunduğu Tecde Mahallesi'ndeki bulvara yaban domuzları indi. Sokak köpekleriyle dalaşan domuzlar daha sonra bahçelik alanda kayboldular.

Semt sakinlerini de şaşırtan olay, Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra Altın Kayısı (Yüzakı) Bulvarı'nda gözlendi. Sokak köpeklerinin aşırı havlaması nedeniyle uyanan birçok vatandaş, gördükleri manzara karşısında gözlerine inanamadı. Yiyecek arayan iki yaban domuzu ile onlara havlayan sokak köpeklerinin birbirlerine saldırı girişimlerini şaşkınlıkla izleyen vatandaşlar, domuzların daha sonra bahçelik bir alanda karanlıkta gözden kaybolmalarını izlediler.

Bu anlar, semt sakinlerinden Mehmet Koca tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Normal zamanda sıcak hava nedeniyle birçok vatandaşın dolaştığı saatlerde, bu dönem salgın yüzünden sokağa çıkma yasağı olması nedeniyle yaban domuzlarını evlerinden izlemek zorunda kalan vatandaşlar, gördükleri manzara nedeniyle tedirgin oldular.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • irfan (2 yıl önce)
    zararı bana oldu.bahçeme diktiğim dometes ve biber ekili alanı darmadağın etmişler.' gündür nöbetteyiz.çevre bahçeleri olarak.toplanması için nereye müracaat edecğiz bilmiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Hemen o cadde ile bostanbaşı arası bölgeyi de imara açıp beton dökmek lazım. Bu ne rezilliktir. Hattan beydağının tepeden beton dökelim ki aşağı doğru kapatsın her yeri. Sonra altın renkli kaplama 10-12 katlı binalar yapar adlarına da islam geleneğinden (şehr-i muntazam doğa) falan yaparsınız çok güzel olur. Hani hepimiz islama uygun yaşayıp doğaya çok saygı gösteriyoruz ya o yüzden diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hedü (2 yıl önce)
    O havlayan köpekler sesinden belliki gündüzbeyden gelmiş akşama kadar dere kenarında oturuyorlar sahiplerini kaybetmiş gibi gelene geçe bakıyorlar akşamda tecde sokaklarında geziyorlar toplanıp barınağa konulması gerekiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Aklıma şehrin kargaşasından uzak dağ başında kuş uçmaz, kervan geçmez şaşaalı ev reklamlarını getirdi. Sözde şehrin sakin ve lüks semtleri ama aslında yabani hayvanların yerini işgal ettiğimiz yerler hatta o tarafların şehrin en verimli tarım arazisi olduğunu bilmeyen de yoktur. Birkaç ay önce de yine o tarafta sürü halindeki köpekler bir hanıma saldırmıştı da kadıncağız canını son anda kurtarmıştı. En güzeli Vali konağı, Zafer Mahallesi, Kanal boyu... ne arabaya ihtiyaç var ne de trafiğin stresine ne de yabani hayvanlara...
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAFER (2 yıl önce)
    daha neler!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Yaban domuzları mı şehre indi, şehir mi onların yaşam alanına girdi düşünmek lazım. İnsan dışında bir çok canlıya yaşam alanı bırakmadık...
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    Bu haber Fahrikayahanda yüksek fiyata ev satanlara gelsin , yaban hayatıyla iç içeyiz :)
    0
    0
    Yanıtla
  • En az 50k koyar evlerin üzerine
    0
    0
    Yanıtla