SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Buradan Galibiyetle Rahatlıkla Gidebilirdik"

0
Güncellendi - 2021-01-05 19:38:09
A- A+ PAYLAŞ

Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, “Maçlarla zor bir fikstüre giriyoruz ve burayı çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Devre arasında da mutlaka takviye yapıp, eksikleri takviyeleri yapıp ondan sonrada inşallah maçlarda haftada bire düşerse güzel bir şekilde ligi bitireceğimize inanıyorum" dedi.

Maç sonrası açıklamada bulunan Çalımbay, “İstanbul'da geçen hafta iyi oynadığımız maçta son dakika şanssız 1 gol yedik ve berabere bitti. Biz buraya puan veya puanlar için geldik. Takımım gerçekten ilk yarı çok iyi oynadı, çok güzel pozisyonlar yakaladı. Onları değerlendiremedik. Eğer onları değerlendirebilseydik, son paslarımızda biraz daha dikkatli olabilseydik buradan galibiyetle rahatlıkla gidebilirdik. İkinci yarı Malatyaspor bütün riski denedi 4 tane forvetle oynamaya başladılar. Hava topları açısından çok üstün oyuncuları vardı, çok uzun boylu oldukları için. Pozisyonlardan bir tanesini değerlendirdiler ama ikinci yarıda onlar bizim üstümüze geldiğinde biz kontra atakla güzel pozisyonlar bulduk özellikle Erdoğan ile. Hatta kaleciyi dahil geçtiği pozisyonlar var ama maalesef onları değerlendiremedik. Takımın maçın başından sonuna kadar mücadelesinden çok memnunum. İlk yarıdaki oyunundan çok memnunum. Bütün amacımız buradan galibiyet ile dönmekti ama maalesef onları kaçırdık. Tabii ki 1 puana razı olduk ama Malatya takımının sezon başından beri çıkışına bakarsanız, kadrosuna bakarsanız deplasmanda alınan puan şuanda iyidir. Önemli olan kendi sahamızdaki Gaziantep maçına çok iyi bir şekilde bitirmemi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Çalımbay, zorlu bir fikstüre gireceklerini kaydederek, “Antep ile oynuyoruz, arkasından Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa ile oynuyoruz. Birde kupa maçımız var. Maçlarla zor bir fikstüre giriyoruz ve burayı çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Devre arasında da mutlaka takviye yapıp, eksikleri takviyeleri yapıp ondan sonrada inşallah maçlarda haftada bire düşerse güzel bir şekilde ligi bitireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Battal (3 yıl önce)
    Rıza hocayı seviyorum. maç sonucu analizlerini iyi kritize eden fakat genellikle hakemden dert yanması diğer t.direktorlere kendisini benzeten taraf olması beni rahatsız eden nokta. Gerek taktik gerek fiziki üstünlüğü ile sivasspor daha diri daha takim hüviyetindeydi .oyun 2 takım için de 1 ile 3 bölge arasında oynandı diyebiliriz 2 bölge geçişleri çok rahat ve hızlı oldu.iki takımında özellikle takım savunma zaafiyetleri göze çarptı.tetteh fofana inanılmaz kötüydü ahmet ve aquah beğendim. En begendigim sivasspor un stoperi 4 numarası apindangoye yanlış yazmadıysam:) inanılmaz bi stoper.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)
    kaleci ertaçın performansı çok düşük acil değişmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle tecribesiz abdulsamet le mi değişecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Ertac ligin en iyi kalecilerinden defans biraz motive olmayıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (3 yıl önce)
    Rıza hoca 5 eksikle gelip galibiyeti kaçıran taraf oldunuz.Sizi tebrik ediyorum.Hamza hoca umarım biraz ders almıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • maçlar genelde onbir futbolcu ile oynanır.Sivas takımıda onbir kişiyle başladı ve bitirdii beş eksikle oynamadı futbolda bir kural vardır yenemiyorsan yenilmeyeceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aferin.Peki futbolda oyuncu,birde daha iyi yıldız oyuncu kavramı varmı?
    0
    0
    Yanıtla