SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediyesi Önünde Kaza

0
Güncellendi - 2020-10-11 10:44:50
Büyükşehir Belediyesi Önünde Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, İnönü Caddesi Büyükşehir Belediyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kent merkezi istikametine seyir halinde olan Mehmet K. idaresindeki 44 ACB 992 plakalı Renault marka otomobile Büyükşehir Belediye otopark alanına dönüş yaptığı esnada karşı yönde gelen Mahmut Ü. yönetimindeki 34 NC 2283 plakalı Seat marka otomobil çarptı. Kazada sürücülerden Mehmet K. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Emre (3 yıl önce)
    Sıtmapinarı ve Viraj kavşağı arası gece aydınlatma çok yetersiz. Yayalar görülmüyor. Ağaçlardan Belediye önündeki trafik ışığı bile belli olmuyor.Malatyaya arabasi ike geken ve buradan gecen birisinin orada ışığı fark etmesi çok zor.Bu bölgenin tekrar gözden geçirilmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali baba (3 yıl önce)
    o caddenin ışıklandırması gerçektende çok zayıf. akşamları yayaları fark etmek çok zor oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu caddenin aydınlatması yetersiz değil mi? Akşamları yayaları fark etmek oldukça zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Reno marka aracın o şekilde dağılabilmesi için birbirlerine en az 80-90 km hızla çarpmış olmaları gerek. İşte o caddede hız limiti ise sadece 40km. Uyan var mı maalesef yok...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet.44 (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Frensiz çarpışmışsa 50 km de bile o şekilde dağılır araçlar. Hele de eski renaultlar. Allah şifa versin yaralılara
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    120 ile giden var o cadde de radar şart orası için kaç yaya orda araç çarptı emniyet müdürü oraya bir çare bulmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah yardimcısı olsun emniyet müdürünün..adamlar ısık koymus daha napsın herkesin yanına bi de trafik polisi mi oturtsun.. bu dikkatsizlikten kaynaklanan kazada bile emniyet müdürüne bahane buluyosunuz ya ,tebrik ederim
    0
    0
    Yanıtla