SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Personeline Eğitim

Büyükşehir Personeline Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, pandemi nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitimlerin yerine, online (bilgisayarda çevrimiçi) hizmetiçi eğitim veriliyor.

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre; 2020 yılı Hizmetiçi Eğitim Planı kapsamında tüm personele yönelik eğitimlerin devam ettiği belirtilerek, korona salgını nedeniyle yüz yüze eğitimlerin personel sağlığını olumsuz etkileyeceği göz önünde bulundurularak alınan tedbirler kapsamında bu eğitimlerin iptal edildiği bildirildi.

Ancak, yüz yüze eğitim yerine online hizmet içi eğitim seminerlerinin yapılacağı belirtilerek, Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği içerisinde çalışmaların tamamlanarak, Ağustos Ayı içerisinde online eğitimlerin verilmeye başlandığı ifade edildi.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen Online Hizmetiçi Eğitim Programları kapsamında 28 ayrı konunun işlendiği belirtildi.

Eğitimler, Türkiye Belediyeler Birliği uzmanlarının yanısıra üniversitelerden akademisyenler ve kamu kurum kuruluşlarında yönetici pozisyonundaki kişiler tarafından verilmekte olup, 7 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecek.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız