SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Kut'ül Amare'ye

Büyükşehir'den Kut'ül Amare'ye
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu(MBŞT) kursiyerleri ulusal platformlarda rol alıyorlar. MBŞT bünyesindeki Tiyatro Atölyesinde eğitim alan kursiyerlerden M. Raşid Baran Kut’ül Amare dizisinde rol aldı. Abdullah Aksoy da özel bir bankanın reklam filminde oynadı.

Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren MBŞT, hem sahnelediği oyunlarla tiyatroyu sevdiriyor hem de verdiği eğitimlerle oyuncular yetiştiriyor.

Son olarak, Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda eğitim alan M.Raşid Baran, TRT1’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Kut’ül Amare dizisinde rol alırken, Abdullah Aksoy ise özel bir bankanın reklam filminde rol aldı.

Birçok eski MBŞT kursiyerinin Malatya’da ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde teatral faaliyetler icra etmeye devam ettiğini ifade eden MBŞT eğitmenleri, önemli olan hususun tanınır olmaktan ziyade toplumun menfaat ve değerlerine uygun, yapıcı ve kalıcı işler ortaya koymak olduğunu da vurguladılar.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bekir Kara (7 yıl önce)
    Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla