SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'in Dezenfekte Çalışması

0
Güncellendi - 2020-08-08 05:03:50
Büyükşehir'in Dezenfekte Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Kovid 19 salgınına karşı Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7/24 çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi bağlı ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar belirli periyotlarla dezenfekte ederek vatandaşların bu alanları güvenli bir şekilde kullanmalarını sağlıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Bülent Şahin, bazı açıklamalarda bulundu. Kovid-19 salgını ile ilgili ülkemizde bir artış yaşandığını dile getiren Şahin, “Bu salgından korunmak için sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına mutlaka uymamız gerekiyor. Bu kişisel uygulamaların yanında toplum olarak temizliğimize çok dikkat etmeliyiz. Bizler vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı, camii, park, otobüsler, otobüs durakları, lavabo ve WC guruplarının bulunduğu alanları periyodik aralıklarla sürekli dezenfekte yapıp ilaçlıyoruz. Cadde ve sokaklarımızı gece yıkayıp, temizliyoruz. Bu çalışmaların yanında haşereyle mücadele çalışmaları yapıyoruz. İnsan sağlığını tehdit edecek her türlü unsuru ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Bu çalışmalarımızdaki amacımız salgının etkilerini en aza indirmektir.” dedi.

Salgınla mücadelede vatandaşların kurallara uymaları gerektiğini belirten Şahin, Kurallara riayet edildiğinde salgının etkilerinin yok olacağını, çocuklara el yıkama ve kişisel bakım alışkanlıkları kazandırılması gerektiğini de belirtti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız