SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Zemin İşaretleme Çalışması

0
Güncellendi - 2019-10-31 06:40:01
Büyükşehir'den Zemin İşaretleme Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmesinin ardından, sürücülerde trafikte yaya bilincinin oluşturulması için şehir merkezinde araç trafiğinin yoğun olduğu noktalarda ve okul önlerinde yapmış olduğu çalışmalara ilçelerde de devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi proje kapsamında son iki ay içerisinde ilçelerde yaya geçiş alanlarında zemin işaretleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından; Battalgazi, Yeşilyurt Arapgir ve Pütürge ilçelerinde önce yaya figürü ile yaya geçidi çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar neticesinde toplam 74 noktada Önce Yaya figürü ile 42 yaya geçiş alanında da düzenleme gerçekleştirildi.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından güvenli bir seyahat imkânı sunmak amacıyla Malatya genelindeki yollarda yol çizgi çalışmasının yanında yatay ve düşey işaretleme çalışmaları ile trafik işaret ve işaretleme levhaları ile yollar güvenli hale getirilmeye çalışılmakta.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarından olası kazaların önüne geçmek, yaya güvenliğini sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar artırılarak devam edecektir.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Yerelli (4 yıl önce)
    Gelecekte anılmak veya dua almak istiyorsanız zaman da varken her kavşağı üniversite yanı yeni stad kavşağı gibi yapın. Eğri böğrü yamuk yumuk da olmasın. Birinci sınıf malzeme ve birinci sınıf işçilik olsun. Bilmiyorsanız gidin Kayseri veya Konya’yı bi görün. Gitmiyorsanız google amcaya bir sorun, görün görselleri (http://www.havadankayseri.net/portfolio/yonca-kavsak/), elin adamı neler yapmış! Bizim neyimiz eskik gardaş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (4 yıl önce)
    Gelecekte anılmak veya dua almak istiyorsanız zaman da varken her kavşağı üniversite yanı yeni stad kavşağı gibi yapın. Eğri böğrü yamuk yumuk da olmasın. Birinci sınıf malzeme ve birinci sınıf işçilik olsun. Bilmiyorsanız gidin Kayseri Konyayı bi görün. Gitmiyorsanız google amcaya bir sorun, görün görselleri, elin gavuru neler yapmış! bizim neyimiz eskik gardaş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Çevre yolundaki refüjlerin kalkması lazım. Kavşaklarda trafik tıkanıyor. Ayrıca dönel kavşaklarda göbekler de gereksiz. Eski sanayi girişi gibi kaldırılması lazım. Alışır milletimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (4 yıl önce)
    İstasyon kavşağında gün içinde yarım saat bekliyoruz bu nasıl trafik anlamış değilim Allah yardım etsin Sürekli araba kullanana
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (4 yıl önce)
    boşuna uğraşmayın. şehrin pisliğinden dolayı 2 günde eski haline geliyor. şehre biraz önem verin be kardeşim. kavşaklara,ışıklara tabela koyun bir zahmet. geçenlerde 2 gün arka arkaya il dışından gelenlerle karşılaştım. biri gaziantepe diğeri erzincana gidecekmiş. nereden gideceklerini şaşırmışlar,ters yöne gidiyorlardı. şehir 50 sene geriden geliyor. çok uzaklara gitmeye gerek yok. kayseriye,diyarbakıra bakında biraz örnek alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (4 yıl önce)
    Yol çizgisi yapın 1ay sonra bidaha yapın yazık günah vallahi bari kaliteli bişiler yapın uzun ömürlü olsun.Köylerde levha adına hiçbişi yok.Selahattin Başkan lütfen dikkate alınız bizleri..Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • cahilinbiri (4 yıl önce)
    trafik yoğunluğu fazla olmayan yerlerde şu büyük çaplı kavşak göbekleri malatya'nın baş belası. trafik akışını ve akışkanlığını bozuyor ve de zaman ve enerji kaybına neden oluyor. o kavşakların nerelere gerekli olduğunun tesbiti yapılmadan her yere yapılmasını sağlayanlara soruşturma açılması gerekir. Ülke milli kaynaklarına zarar verdiği için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen gün Güngör deki kavşakta kaza yapacaktım çocuklarda arabadaydı bir kavşağı yaparken gerekli etüdleri yapmadan rastgele yapıyorlar kimse bunlar araştırılmalı
    0
    0
    Yanıtla