SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'in Malzemesini Çalan Hırsızlar Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-12-22 02:32:18
Büyükşehir'in Malzemesini Çalan Hırsızlar Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Kentsel dönüşüm uygulaması yapılan mahallede Malatya Büyükşehir Belediyesine ait demir platformları çalan 4 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şubesi ekipleri, Şehit Fevzi Mahallesi'nde bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına ait yaklaşık 20 bin lira değerinde demir platformların çalınması üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, eşkalini belirledikleri 4 şüpheliyi operasyonla yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Çalınan malzemeler bulunarak Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına teslim edildi.

Çalıntı malzemeleri satın alan kişiye de "suç eşyasını satın almaktan" adli işlem yapıldı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİNDE HIRSIZLIK

Yine Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle boşaltılmış iki evden emir kapı, pencere ve çeşitli malzemeler çaldığı tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şubesi ekipleri, Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki iki evden 4 demir kapı, 3 demir doğrama kapı, 3 pencere, 1 demir pencere korkuluğu, 1 tezgah profili ve 1 su saati ile çeşitli malzemeler çalınması üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, eşkallerini belirledikleri iki şüpheliyi operasyonla yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Zanlıların çaldığı yaklaşık 4 bin 500 lira değerindeki malzemeler ise müştekilere teslim edildi.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 yıl önce)
    Keğıt toplamakla ne alakası var ne olursa olsun insanın kendisinde olacak kanı bozuk bunların alismislar bedava yemeye içmeye gezmeye çegirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüye gunni gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Omer (3 yıl önce)
    Akcadagli bende kagit topluyorum evimi cocuklarimida onunla gecindiriyorum hepsini ayni kefeye koyma evet haklisin üc beş cakal yüzünden halkda sizin gibi herkesi ayni kefeye koyuyor ama malatya ilsınırları icinde tek benim aracimda ic diş kamera sistemi var emniyet cok iyi calisiyo merak etme şimdi ki yöntem şehirte ki tüm arac ve sürücüleri tek tek mobil ortamda tarama yapip sorunlu şahislari ayikliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağ (3 yıl önce)Omer isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş dikkat edersen "bazıları" diye belirtmişim.Yine de özür dilerim yanlış anlaşıldı isem, hakkını helal et.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağ (3 yıl önce)
    Bu namussuzlar fakir fukaranın kapısına penceresine tenezzül ediyor.Bazıları Kagıt toplama kisvesi altında aleni hırsızlık yapıyor.Bir an evvel kaldırılması lazım şu hurdacı görünümlü hırsızlık şebekesinin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (3 yıl önce)
    Bunlar insan degil fakir fukaranin uc kurusluk malini calipta yiyeceginimi sandiniz.bekciler mahalleye girmiyorlar can guvenligimiz yok diyoruz evi bosaltin diyorlar.evimizin resmi olarak fiyati yok yapilacak evin fiyati yok evinizi gelip firmaya imza atin bosaltin teslim edin diyorlar.bunlari Allah a sikayet ediyoruz 150 tane ev var aileler var.adam sabah kalkiyor kapisi yerinde yok evinde 100 lira olsa kapiyi goturen para icinde evin icine girer ficdansizlar artik sesimizi duyun bizleri anlayin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıkma canını hemşerim,kendi tapulu yerini belediye sana ev yapılacak diye 300 bine geri satar,rahat ol.300 metre yerinden eline 150 metre kare ev geçer.oda geçerse tabi.
    0
    0
    Yanıtla