SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'in Yaz Konserine Büyük İlgi

Büyükşehir'in Yaz Konserine Büyük İlgi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumu Sınavı’na (YKS) giren gençlerin sınav stresini atlatabilmeleri amacıyla ‘Yaz Konserleri’ kapsamında Canbay&Wolker konseri düzenledi. Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen konsere katılan  binlerce genç, doyasıya eğlendi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Kültür A.Ş tarafından organize edilen konserde ilk olarak sahneye Fatih Genç çıktı. Fatih Genç’in seslendirdiği şarkılara eşlik eden konseri izlemeye gelenler keyifli anlar yaşadı. Fatih Genç’in ardından DJ Onur’un çaldığı müziklerle eğlenen gençler ve aileleri coşku dolu anları Canbay&Wolker’ın sahneye çıkmasının ardından sürdürdü. On binlerin katıldığı konserde Canbay&Wolker ikilisi sevilen Rap parçaları ve sahne şovlarıyla konsere gelenlere unutulmaz anlar yaşattı. 

Canbay&Wolker ikilisini dinlemek için alanı dolduran  binlerce genç, bir yılın stresini sınav sonrasında doyasıya eğlenerek attıklarını, zor bir sınavın ardından yapılan konser organizasyonunun kendileri için çok iyi olduğunu söylediler. Yapılan konserden dolayı gençler Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler.

Malatya’da sevenleriyle buluşan Canbay&Wolker ikilisi ise, gençlere yönelik çalışmalarından ve gençlere verdiği önemden dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür ederek, Malatya’da sevenleriyle buluştuklarından dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Hakan (1 yıl önce)
    Belediyeler sosyal etkinlik yapmalı, insanların buna ihtiyacı var. Lakin başkan herşeye rahatça para bulurken işçilere verilecek zamda bütçe yetersiz diyor. Çalışanlar artık geçinmek için her içeriye giriyor enflasyona karşı ezdirdi belediye çalışanların
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Bu sanatçıların masraflarını kim karşıladı acaba ?
    %78
    %22
    Yanıtla
  • serdar (1 yıl önce)
    bu kalabalığın resminin montaj olduğu belli oluyor sol taraftaki ikinci sıradaki ışıkların aynısı 3. sırada da var.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • mustafa (1 yıl önce)
    partili başkanların konuşması bu kadar kalabalık olmuyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • serdar (1 yıl önce)
    kim bunlar?
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Amcamın oğlu
    %54
    %46
    Yanıtla
  • O yüzden tanımadık zaten.diğeride sendin galiba.millete iki tıngırtı olsun yeter.konseri duyacak yakınlıkta oturuyorum bir tane şarkı duymadım.''hadi malatya hedüüüü'' alkışlayın.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Nasıl Tanımazsın! Sarı Çizmeli Mehmet Ağa. Sen git bileti al, o öder.
    %58
    %42
    Yanıtla