SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS 10 Haftadır Galip Gelemiyor

0
Güncellendi - 2020-03-13 02:02:15
BYMS 10 Haftadır Galip Gelemiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, erteleme maçında sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olurken, galibiyet hasreti 10 maça çıktı.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunun ikinci yarısına iyi başlayamadı. İkinci yarıda oynadığı 8 karşılaşmada 1 galibiyet, 7’de mağlubiyet aşan sarı kırmızılılar, 10 maçtır galibiyet yüzü göremiyor.

Süper Lig’de son galibiyetini 15.haftada 15 Aralık’ta İstanbul’da Beşiktaş karşısında 2-0’lık skorla alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, daha sonra oynadığı 10 karşılaşmada 8 mağlubiyet, 2 de beraberlik yaşadı.

SAHALARINDA DA GALİBİYETİ UNUTTULAR

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun ikinci yarısına sıkıntılı başlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, iç saha galibiyetini da unuttu.

Sahasında son olarak 9.haftada Kayserispor’u 4-0’lık skorla mağlup eden sarı kırmızılı takım, daha sonra oynadığı 7 karşılaşmada 2 beraberlik, 5 de mağlubiyet yaşadı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 9.haftada sahasında Kayserispor karşısındaki galibiyetin ardından oynadığı 7 iç saha maçında aldığı sonuçlar şöyle:  

12.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-0

14.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 1-3

16.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 0-2

19.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 1-3

21.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1

23.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fraport-TAV Antalyaspor: 1-2

25.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 1-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyaspor 1966 (4 yıl önce)
    Bu gidişle daha da galibiyet görmek çok zor gibi, alacağımız galibiyeti aldık
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    bizden başka okuyan olduğunu sanmıyorum!
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Başta yönetim sonrada tribünleri boş bırakan taraftarlar ortak suçludur.stadın eksikleri mazeret değildir.her maç ortalama stadın 1/4 i ni ancak dolduran taraftarda kendini sorgulamalı.özeleştiri yapmalıdır.ama vaizoğlu kafasıyla değil tabi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Bu günkü başarı yalnız Adil Gevrek beyin değil geçtiğimiz yıllarda başarılı bir takım oluşturulmuş takım lige iyi futboluyla kendinden söz ettirmeye başlamışken Adil Gevrek takımda ismi öne çıkmış futbolculardan para kazanmak için sırasıyla kaleci Ertaç Özbir .Sadık Çiftpınar. Danijer Aleksiç. Guilherme. Khalid Boutaib. Adem Büyük. Aboubakar Kamara gibi futbolcuları sattıığında bu satılan kaliteli ayakların yerlerine ucuza mal edecek oynadığı takımdan istenmeyen ve futbol yaşamının sonuna gelmiş nerede ucuza kapata bilecek oyuncular varsa takıma monte etti. O gün yönetimde olanlar isimler başta Ali Ravcı yine bu yapılan transfer isimler açıklanırken olayını yakından izleyen Malatayaspor taraftarı neredeydi bu günün böyle olacağını hiç kimse kestiremedimi yine bu sayfada benim gibi bir kaç arkadaşın daha sezon başladığında takım iyi yolda gitmiyor yapılan transferler doğru değil sancılı günler bizi bekliyor denildiğinde bana ve benim gibi düşünen arkadaşlara hakaretler içeren sözler ile siz Malatyasporun düşmanısınız gibi hiçte hafife alınmayacak sözlere maruz kaldık demekki ben ve benim gibi düşünenler Malatyasporun yanında olanlarmış bize hakaret edenlerde yönetimin yalakalarıymış şimdi anlaşılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (4 yıl önce)
    Arka arkaya 10 maç da bir galibiyeti olmuyan bir takım,Nasıl ve neye göre bundan sonraki maçlarda galibiyet konuşabilecek.Kaldıki elindeki en iyi oyuncuları da kaybetmişken.Adil gevrek sen veya yanındakiler size göre ilk yarı 24 puan alındı.Öyle yada böyle bir 10 puan alır ligde kalırız hesabı yapmışsınız.Ama demekki öyle yada böyle 10 puanı bu kadro ile almak kolay değilmiş değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_44 ferdi (4 yıl önce)
    Kayseri malatya yı çok rahat yener. kadro olarak çok zayıfız. Allah yardımcımız olsun. Dikkat etmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (4 yıl önce)
    Başkan ve yönetim kurulundan vazgeçtik, bir Malatya bunların ne olduğunu biliyor, Hikmet hocadan ricam Gökhan Töre ne iş görüyor, Allah için söylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Acaba bu topçu müsvetteleri bu haberleri okuyup utanıyorlar mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (4 yıl önce)
    Adil GEVREK ve yönetiminin büyük başarısı, alkışlamak gerekir.
    0
    0
    Yanıtla