SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin A Takımı İçin TFF'ye Bildirdiği 28 Futbolcu

0
Güncellendi - 2020-02-05 02:49:34
BYMS'nin A Takımı İçin TFF'ye Bildirdiği 28 Futbolcu
A- A+ PAYLAŞ

2019-2020 Sezonu Süper Lig ve TFF 1. Lig'de mücadele eden kulüplerin İkinci Transfer Tescil Dönemi sonrası; forma numarası bilgilerini de içeren, Resmi A Takım Oyuncu Listeleri futbolseverleri bilgilendirmek amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi tff.org'da yayınlandı. BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün A takımında 28 futbolcu yeraldı.

İkinci Transfer Tescil döneminde 6 futbolcu transfer eden B.Yeni Malatyaspor, bunlardan birini aldıktan hemen sonra kiraya verirken, 3 futbolcusu da başka takımlara transfer olmuşlardı.

2. Transfer döneminde gelen ve giden futbolcular şunlardı:

Gelenler: Umut Bulut (Hes Kablo Kayserispor), Remi Walter (Nice), Vidar Örn Kjartansson (FC Rostov), Karim Hafez (Kasımpaşa), Youssouf Ndayishimiye (Aigle Noir FC), Kubilay Yılmaz (Spartak Trnava)

Gidenler: Rahman Buğra Çağıran (Hatayspor), Adis Jahovic (Antalyaspor), Guilherme (Trabzonspor), Kubilay Yılmaz (Boluspor-kiralık)

Yeni transferlerle birlikte kadrosundaki lisanslı futbolcu sayısı 36 olan B.Yeni Malatyaspor, statü gereği bunlardan 28'ini 2019- 2020 sezonunun ikinci yarı kadrosu olarak federasyona bildirdi.

28 kişilik kadro şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: B.Yeni Malatyaspor’un ara transferde kadrosuna kattığı isimlerden (soldan sağa) Karim Hafes Ramadan Seif Eldin, Remi Walter, Youssouf Ndayishimiye ve Vidar Örn Kjartansson (@YMSkulubu)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Muro (4 yıl önce)
    Oguncuyu oynatmiyosun hic nasil oldugunu bilemezsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    4 çöp transfer hatta 5 çöp transfer umut bulutla 5 ini toplasan bedava elden çıkan guilherme nin sağ aya yapmazlarr
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Şu ana kadar 1 dakika bile oynatılmayan birkaç yıldır isimlerini hep kadroda gördüğümüz Abdulsamet, Yiğithan, Erşan, Mehmet Süha ve Muhammet Bilal adlı oyuncular, in midir, yoksa cin mi? Eğer bu oyuncular yetenekli ise niye şu ana kadar 1 dakika bile şans verilmedi. Bu takımda oynayabilecek kapasiteleri yoksa niye kadroda tutulmaktalar? Bu isimler nüfuzlu birilerinin ya da yönetim kurulundaki bazı kişilerin yakınları mı? Bu oyuncular kulüpten ne kadar para almakta? Evet yönetimin bu sorulara cevap vermesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla