SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Arnavutluk Ekibi İle Maç Yaptı

0
Güncellendi - 2020-01-10 18:51:16
BYMS Arnavutluk Ekibi İle Maç Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Arnavutluk ekibi Kukesi ile Antalya kampında oynadığı hazırlık karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı.

Devre arası hazırlıklarını Antalya Belek’te gerçekleştiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, Arnavutluk ekibi Kukesi ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Asteria Kremlin Palace Hotel’in 1 nolu futbol sahasında oynanan hazırlık karşılaşmasına Ufuk Ceylan, Erkan Kaş, Murat Yıldırım, Umut Bulut, Bifouma, Ahmed Ildız, Mustafa Akbaş, Hadebe, Fofana, Chaaleli, Özer Özdemir on biriyle çıktı. 

Hazırlık karşılaşmasında Abdulsamed Damlu, Sakıb Aytaç, İssam Chebake, Robin Yalçın, Adis Jahovic ise yedek soyundu. 

Kukesi ise sahaya Abazaj Kristian, Gavazaj Enis, Limaj Vesel, Lulaj Bruno, Majiki Edis, Musolli Besar, Musta Emiliano, Obanur Erhun, Rrocaj Eduart, Teqja Olsi ve Gjika Dasamir on biriyle mücadele etti. 

Mücadelenin ilk yarısında BtcTurk Yeni Malatyaspor etkili olsa da gol sesi çıkmadı. Hazırlık mücadelesinin 55.dakikasında soldan Fofana’nın ortasında Umut Bulut kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Kukesi, 83.dakikada Kristal Abazaj’ın kaydettiği golle hazırlık müsabakasında 1-1’lik eşitliği yakaladı. Karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Dakika 3: Bifouma’nın sağdan ortasında Chaaleli kafayı vurdu top, az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 9: Rrocaj Eduart ceza sahası dışından sert vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 11: Bifouma sağ kanattan etkili geldi ve ortasını yaptı. Umut Bulut’tan önce kaleci topa dokundu ve tehlikeyi önledi.

Dakika 27: Bifouma, ceza yayı üzerinden plase bir vuruşla topu ağlara göndermek istedi ancak attığı şutta top kaleyi bulmadı.

Dakika 29: Özer’in sağdan pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Fofana yakın direğe sert vurdu ancak top kaleci de kaldı.

Dakika 35: BtcTurk Yeni Malatyaspor etkili geldi. Chaaleli’nin pasında topla buluşan Murat Yıldırım geriden gelen Ahmed Ildız’a pasını aktardı. Ahmed Ildız, ceza yayı üzerinde sert vurdu kaleci son anda parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

Dakika 40: Bifouma sağdan topu taşıdı ve ters kanada döndü. Topla buluşan Fofana, ceza sahası ön çizgisine kadar geldi ve kaleyi yokladı ancak top, kalecinin kucağında kaldı.

Dakika 45: Kukesi, Obanur ile soldan atağa kalktı. Obanor, soldan taşıdığı topu ceza sahası ön çizgisi üzerinde yer alan Rrocaj Eduart ile buluşturdu. Bu oyuncunun şutunda top, yandan auta çıktı.

Dakika 46: Limaj Vesel, ceza sahası sağ çaprazdan sert vurdu kaleci Abdulsamed topu kontrol etti.

Dakika 52: BtcTurk Yeni Malatyaspor’da sağdan yapılan ortada Umut Bulut kafayı vurdu top, kalecinin kucağında kaldı.

Dakika 55: Fofana’nın soldan ortasında Umut Bulut ön direkte iyi yükseldi ve kafayla topu ağlara gönderdi.

Dakika 60: Bifouma sağdan topu taşıdı ve ceza sahası içerisindeki Umut Bulut’a pasını verdi. Umut’un vuruşunda defansa çarpan top kornere çıktı.

Dakika 62: Kukesi’de Ethemi Valon ceza sahası dışından sert vurdu top üstten auta çıktı.

Dakika 83: Kukesi, Kristal Abazaj’ın Ethemi Valon’un kaydettiği golle hazırlık müsabakasında 1-1’lik eşitliği yakaladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Yaşlı dediğiniz altın kafa Umut Bulut yine iş başında görevini yaparken kalas Jahiviç yine ortalarda yok..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Tel tel dökülen kendisinden cok kötü bir takima 2. Golü atamayan pasif mücadeleden uzak bir takim vardı Çanlar Yenimalatyaspor için çaliyor ikinci yarı ilkyari dan çok daha zor geçecek quilherme yi bjk a vermişler gidişat iyi değil
    0
    0
    Yanıtla