SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Başkanı Gevrek'ten Elazığspor'a Destek

0
Güncellendi - 2019-09-27 17:56:52
BYMS Başkanı Gevrek'ten Elazığspor'a Destek
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor destek için 23 bin adet hedefiyle başlanan forma satışı kampanyasına, BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'te destek verdi.

TFF 2.Lig'de mücadele eden Birevim Elazığspor Kulübü'ne maddi olarak destek sağlamak amacıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından başlatılan forma satışı kampanyası büyük ilgi gördü.

Maddi anlamda sıkıntıya düşen kulübe katkı sağlamak amacıyla 23 bin adet hedefiyle başlanan forma satışı kampanyası, Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

'Tam Zamanı Şimdi, hedef 23 Bin Forma' sloganlarıyla sosyal medyada da büyük yankı uyandıran kampanyaya Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'te destek verdi. Gevrek, 544 forma alarak, Birevim Elazığspor Kulübü'nün kampanyasına katkıda bulundu.

Birevim Elazığspor Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "BTCTurk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Sayın Adil Gevrek #TamZamanıŞimdi kampanyamıza 544 forma alarak destekte bulundu" denildi.

5 SAATTE 40 BİNİ AŞTI..

Bu arada Elazığspor'a destek için 23 bin adet hedefiyle başlanan forma satışı kampanyasında rakam 40 bin 58'e ulaştı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından Elazığspor'a destek amaçlı 23 bin adet forma satışı için kampanya başlatıldı. Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde kentteki yerel televizyonların da canlı yayın desteği verdiği bir program düzenlendi. İl protokolü, siyasiler, spor camiası ve taraftarların katıldığı Elazığspor'a destek kampanyasında yaklaşık 5 saatte 40 bin 58 forma satılarak beklenenin üzerinde bir hedefe ulaşıldı.

Destek kampanyasında AKP Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ile Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 2 bin 323’er, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise 2 bin adet forma aldı.

Geceye kulüp başkanları ve Elazığ'da teknik direktörlük geçmişi olanların ilgisi de yoğun oldu. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz; bin 58, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek; 544 ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da 500 tane forma alarak, Elazığspor’a destek oldu. Teknik direktörlerden İbrahim Üzülmez, Okan Buruk ve Bayram Bektaş da forma alarak kampanyaya katılan isimler oldu.

Gecede ayrıca iş adamı Ömer Çetin; bin 323, Vali Çetin Oktay Kaldırım; bin 230, Mustafa Tetik; bin 223, İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, Elazığ Ticaret Odası, İbrahim Taşel, Yasemin Açık, Elazığspor yönetim kurulu üyeleri, Elazığspor teknik heyeti ile futbolcular ve Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Suat Öztürk de bin 23'er forma ile kulübe katkı sağladı.

Yine çok sayıda kişi telefonlarla düzenlenen forma kampanyasına katılarak destek oldu. 100 TL olan formalardan toplamda 40 bin 58 satış rakamı yakalanarak ciddi bir maddi kaynak oluşturuldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • İbrahim Celayır (4 yıl önce)
    Herşey tamam bı sporumuz eksik Elazığ ve Malatya nın spordan çok eğitim ve düzene ihtiyacı var herşey iç içe
    0
    0
    Yanıtla
  • EL-MA 2344 (4 yıl önce)
    Hasut sana benzer. Evliya Çelebi nin dediği Malatyalı hasutlerdensin belli. Âdil Gevrek e teşekkür ederiz. Malatya komşumuzdur hatta senin gibi hasutlar olmasa kardeşten öte oluruz anladın mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (4 yıl önce)
    Araları 100 km olan ve iç içe girmiş bu iki şehir arasında spordan kaynaklı kardeşliği zedeleyici istenmeyen davranışları bırakmak lazım ben eskiden maça giderdim nerdeyse maç sonuna kadar elaziga gönderme yapılırdı bu son yıllarda bitmek üzere bir gün Elazığ ve Malatya taraftarlarının aynı tribünde maç seyretmelerini arzu ediyoruz futboldaki bu sorun dışında her iki ilimiz arasında kardeşliğin birlik ve beraberliğin olmasi güzel bir şey diyorum.keske zamanında Elazığ Malatya ortası bir yere iki ilin kullanacağı ortak havaalanı yapılsaydı böylece uçak seferleri fazla olurdu ve bir çok ile direkt uçak seferleri olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Bunlar iyilikten anlamazlar ama neyse...?iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir demiş atalarımız.
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    Bu Editörler haftasonu çalışmîyorlarmı kardeşim vardiyalı çalışın medyanın haftasonumu olur bi derdimizi yazıp anlatacak bu sayfa var biraz stres atalım diye ama Editörler nerde orduzu pinarbaşında piknikteler sahi ordamısınız ya şaka yazdîm ha ama hafta sonu da çalışın lüften
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (4 yıl önce)
    Bize yakışan da budur ancak Allah göstermesin biz aynı duruma düşsel bir kibritte onlar çakarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    ADİL BAŞKAN BOŞUNA MASRAF ETMİŞ DEĞMEZDİ BÜTÜN BUNLARA GEREKSİZ BOŞ İŞLER...
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    Hadi malatya taraftarı sizde Bir jest yapın gelen maçta elazığ forması ve Bayraklarıyla sdada gelin anca böyle kucaklaşırız Atamızın kemikleri sızlıyordur Bir Top yüzünden Türk Türke Kardeş kardeşe düşman olurmu
    0
    0
    Yanıtla
  • hazan (4 yıl önce)
    ayıdan post elazigdan dost olmaz.. inş bal a düşerler..
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)hazan isimli kullanıcı yorumuna
    AĞZINA SAĞLIK KARDEŞ! AMİN... AMİN... AMİN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Örnek bir davranış rekabete başka zor günde komşuna yardım başka Adil başkan doğru olanı yaptı tebrikler. ??
    0
    0
    Yanıtla
  • berk ASİL (4 yıl önce)
    başkan komşu köy ne zaman bize yardım etti efsane MALATYASPOR umuz amatöre giderken bunlar tekme atmadı mı ne çabuk unuttun sen önce efsaneyi kurtar ya da YEŞİLYURT SPOR a yardım et
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Allah göstermesin aynısı bizim başımıza gelse hasüt komşumuz elini uzatmazdı.Büyüklük bu işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Firat dağlı (4 yıl önce)Hakan44 isimli kullanıcı yorumuna
    Adi gevrek sanki 1milyon Euro vermiş buyutmeyin bukadar
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Firat dağlı isimli kullanıcı yorumuna
    YA ŞİMDİ ANLADINIZMI OLUMSUZ YORUM YAZANLARIN NE KADAR HAKLI OLDUĞUNU? DOSTLUK BILMEM NE AYAKLARININ NE KADAR GERÇEK DIŞI OLDUĞUNU ANLADINIZMI? BAKIN SAYIN BAŞKANIMIZIN ISMİNİ "ADİ " ŞEKLİNDE YAZIYOR VE EN ACISI DA BUNU GÖZ GÖRE GÖRE EDİTÖR BEY DE YAYINA ALIYOR! NEREDEN GELDİĞİNİZİ BU KADAR BELLİ ETMENİZE GEREK YOK SİZİN NE MAL OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ ZATEN..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Başkan Adil Gevrek beyi komşumuz Elazığ sporun zor günlerinde yalnız bırakmayıp destek olmasından dolayı yürekten kutluyorum. Malatya'ya yakışanı yapmış. Teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla