SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Bifouma İle Sözleşme Yeniledi

0
Güncellendi - 2020-01-04 17:44:51
BYMS Bifouma İle Sözleşme Yeniledi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor, kanat oyuncusu Bifouma'nın sözleşmesini 1+1 yıllığına uzattı. 

Devre arasına girilmesinin ardından ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu bir toplantı gerçekleştirdi. 

Yönetim kurulu toplantısında gidecek ve kalacak futbolcuların belirlendiği öğrenilirken, toplantı sonrası ilk adım atıldı. Sarı kırmızılı yönetim, Thievy Bifouma'nın sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı. Bifouma ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Thievy Bifouma'nın sözleşmesi 1+1 yıllık anlaşmayla 2021 yılına kadar uzatılmıştır. Büyük camiamıza hayırlı olsun” denildi.

Kongo uyruklu Fransa doğumlu Thievy Guivane Bifouma Koulossa, sağ kanat mevkiinde görev yapıyor. 27 yaşındaki oyuncu, daha önce West Bromwich, Granada, MKE Ankaragücü, Reims, Bastia, Osmanlıspor, Sivasspor, Almeira, Espanyol ve Las Palmas takımlarının formalarını giydi. 

Yeni Malatyaspor formasıyla 31 karşılaşmada görev alan Bifouma, bu karşılaşmada 8 gol kaydederken, 2’de asist yaptı. Sarı kırmızılı takıma 2018-2019 sezonunda transfer olan tecrübeli sağ kanat, bu sezonun ilk yarısında 13 karşılaşmada 830 dakika görev alırken, 6 gol atıp, 2’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • HAD (4 yıl önce)
    Bir an önce Gökhan Töre ve Robin Yalçın ile de sözleşme yenilenmeli. Şimdi rotalar yerliye, erken kalkan yol alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Adil Başkanın izlediği strateji doğru,Anadolu takımının önünü isterlerse Hakem ile kesiyorlar.Bunu Fenerbahçe maçında tertemiz goĺümüzün verilmemesi ile gördük. Ayrıca gidenin yerine daha iyisi de alınır. Malatyasporun menfaatleri ne ise o olsun. Taraftar olarak şiddetli olarak eleştirmekten vazgeçilmeli,takıma destek açısından birşeyler yapılmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • burak inan (4 yıl önce)
    Getirende oydu bulurlar aynisindan meraklanma
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Kulüpler futbolcu alır ve satarlar onemli olan kulüp yararidir lütfen Malatya biraz sabır sayın gevrek Sivas başkanı Mecnun bey gibi gelecek vaad eden bir başkan olacak ama Sivas gibi birlik içinde olmalıyız ama bu ilde bir grup pusuda yatıyor gevrek başarısız olsada çıksak diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Türkiye'nin en hızlı futbolcusu. Çok iyi oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Mina ve quilherme satildi hadi gecmiş olsun adil gevrek i alkişlamaya devam edinn
    0
    0
    Yanıtla
  • Nerden biliyorsun satıldığını
    0
    0
    Yanıtla
  • Bi kaç gune duyarsin kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Bifouma'nın sözleşmesinin uzatılmasına sevindim.Takıma katkısı büyük,Bir defa çok çalışkan ve bireysel anlamda büyük yetenek takıma katkısı bu yönde fazla.! Bu tip oyuncular her zaman maç kurtaracak topçudur bifouma'ya güveniyor ve seviyorum.
    0
    0
    Yanıtla